Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τελεσίγραφο στο ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Δήμαρχος Τρικάλων

Είμαστε υπερ της Σαλαμοποίησης της Υπαίθρου

Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα απάντησε η Κυβέρνηση
Από ένα δήμαρχο που ψήφισε την Ντόρα!


Τα πράγματα χοντραίνουν στο στρατόπεδο της δημοτικής παράταξης "Πόλη αναφοράς"
Διότι όπως λένε ορισμένοι που πρόσκεινται στο Σαμαρά, οι αναφορές αυτές του δημάρχου δεν έχουν καμιά σχέση με την Αναφορά και την Επαναφορά της ΝΔ στο προσκήνιο της εξουσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στο δημαρχιακό στρατόπεδο της οδού Ασκληπιού που στεγάζονται τα γραφεία της δημαρχίας Τρικάλων που ως γνωστό είναι και τα γραφεία της δημοτικής παράταξης "Πόλη Αναφοράς"
Η μεγάλη ρήξη δημιουργήθηκε από την επιμονή του Δημάρχου να μη  θέλει να κατεβάσει από το επίσημο σαιτ την διαφήμιση του συλλόγου Αλβανών Τρικάλων, διότι όπως ισχυρίζεται ο Δήμαρχος η Αλβανική Πίτα την οποία δοκίμασε στη κοπή της πίτας των αλβανοφώνων είναι αρίστης ποιότητας και από γνήσια  υλικά και προτίθεται στην εν λόγω διαφήμιση να προστεθεί το σλόγκαν "φάτε πίτες αλβανικές διότι είναι πιο καλές".
Πιο συγκεκριμένα το τηλεσίγραφο το οποίο εστάλη στο ΠΑΣΟΚ ήταν γιατί προτίθεται το μακρύ Σαλάμι των δήμων  και των κοινοτήτων στα Τρίκαλα η κυβέρνηση να το κόψει σε τέσσερα κομμάτια και ο Δήμαρχος διαφωνεί λέγοντας ότι με τέσσερα κομμάτια ποιος θα πρωτοφάει.
Για αυτό με το τελεσίγραφό του προτείνει το Σαλάμι -λουκάνικο να κοπεί  σε  8 κομμάτια διότι έτσι θα φάνε περισσότεροι δήμοι.
Παλιός δήμαρχος από την Πιαλεια και ειδικός στα λουκάνικα διαμαρτύρεται εντόνως, διότι τα λουκάνικα τα δικά του είναι πολύ καλύτερα από αυτά που  έχει ο Δήμαρχος Τρικάλων και μπορούν να κουπούν σε περισσότερα κομματια.
Η κυβέρνηση διά του αρμόδιου παράγοντα διατείνεται εν τούτοις ότι οι Δήμοι δεν είναι λουκάνικα και σαλάμια που μπορούν οι δήμαρχοι να τα κόβουν όπως θέλουν, και ότι καλά λουκάνικα  δεν κάνουν μόνο τα Τρίκαλα!
Μετά από αυτή τη δήλωση  νέα τηλεσίγραφα του δημάρχου αναμένονται, διότι με τις δηλώσεις αυτές η κυβέρνηση υπαβάθμισε τα λουκάνικα και τα σαλάμια της περιοχής Τρικάλων και το δημοτικό Συμβούλιο των Τρικάλων- όπως απέδειξε- είναι με τον δήμαρχο, τα λουκάνικα και τα σαλάμια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου