Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Πλωτός και ο Ληθαίος

Επιτέλους ένα μεγάλο σχέδιο
Έκτακτη μελέτη να τελειώσει πριν τις εκλογές!
Σε πέντε μήνες ο Ληθαίος θα είναι πλωτός, αν όλα τα σχέδια τα οποία αυτή τη στηγμή μελετά το γραφείο εκτάκτων μελετών του


Δήμου, το οποίο έχει συσταθεί προσφάτως, με αντικείμενο να εκπονεί ένα σχέδιο την ημέρα μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Διότι ένα σχέδιο την ημέρα κάνει το ΠΑΣΟΚ  πιο πέρα!
Για αυτό το λόγο πρέπει να προλάβει η νυν δημοτική αρχή μέσα σε πέντες μήνες τουλάχιστον να τελειώσει με το θέμα του Ληθαίου!
Η μελέτη είναι έτοιμη και ήδη έχει κατατεθεί από ειδικούς καθηγητές (οι οποίοι έχουν πληρωθεί) καταρτισμένοι σε θέματα πλωτών ποταμών.
Το σχέδιο προβλέπει στη πρώτη φάση  ο Ληθαίος να γίνει πλωτός από τα Κουτσομίλια, συγκεκριμένα από την γέφυρα Κουτσομαλιοτράβα, η οποία και αυτή θα είναι πλωτή και θα συνδέει τον Προφήτη Ηλία με την μονή των Μετεώρων του Προφήτη Εζεκία και θα καταλήγει στο Φλαμούλι.
ενδιάμεσα θα υπάρχαν τέσσερις σταθμοί φόρτωσης και ξεφόρτωσης διακομιστικού εμπορίου, όπου θα φορτώνουν τη Ρίγανι και άλλα οπωροκηπευτικά προιόντα -αυτό είναι το χθεσινό σχέδιο -  και θα συνδεθεί με το αυριανό σχέδιο το οποίο προβλέπει ότι θα γίνουν  δυο μεγάλες αποβάθρες για  μικρά και ταχύπλοα σκάφη τα οποία θα κάνουν συχνές περιπολίες και θα συλαμβάνουν όσους πετάνε πασατέμπο στον Ληθαίο. Το σχέδιο της Παρασκευής προβλέπει να ριχθούν στον Ληθαίο Καραβίδες και καβούρια για να εξάγουμε το γνωστό καραβοταραμά ο οποίος θα εξάγεται μέσω του διακομιστικού εμπορικού κέντρου των Τρικάλων το οποίο και αυτό βρίσκεται επί χαρτουτάπιτος.
Για το σχέδιο του Σαββάτου θα σας ενημερώσουμε στο αυριανό φύλο, μπορούμε να σας πούμε μόνο λίγες λεπτομέρειες ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο της Δημοτικής αρχής Τρικάλων το οποιο θα σπάσει όλες τις στήλες των εφημερίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου