Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Όργιο διασπάθισης των Δημοτικών δημοσίων χρημάτων και των ταμείων των Δήμων!


Από τους εν ενεργεία δημάρχους με έργα  Λίφτινγκ της τελευταίας στιγμής!!!

Ενόψει του νέου νομοσχεδίου που κατέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών για τις εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Ως Πότε παλικάρια θα ζούμε στα Στενά;;



  Ένα Νομοσχέδιο με το οποίο Θεσπίζεται η υποχρέωση ανάρτησης του συνόλου των εσόδων και των δαπανών που πραγματοποιούν οι συνδυασμοί.
Δήμαρχοι εν ενεργεία του νομού Τρικάλων(ιδίως νεοδημοκράτες)  προβαίνουν σε μια άνευ προηγουμένου διασπάθιση των χρημάτων των Δημοτών τους!
Για τις προεκλογικές δαπάνες του!!
Οι οποίες οι περισσότερες δαπάνες πηγαίνουν έμμεσα σε  μέσα ενημερώσεως για να διαφημίζουν τα διάφορα έργα Λίφτινγκ  που προτίθεται να κάνουν και ανύπαρκτα που εν τούτοις πραγματοποιούνται!!
Με παραποιημένες ειδήσεις -δήθεν έργων -που εξαγγέλλονται και θα πραγματοποιηθούν και πολλά  άλλα επικοινωνιακά και προπαγανδιστικά τρυκ
Πρόκειται για κραυγαλέα και αδίστακτη  διασπάθιση των  χρημάτων των δημοτών τους!
Με έργα Λίφτινγκ τα οποία τα αναθέτουν σε διάφορους εργολάβους χωρίς να υπάρχει σάλιο στο Ταμείο!!
Ποσώς τους ενδιαφέρει πώς θα πληρωθούν όλες αυτέ οι εργολαβίες Λίφτινγκ  οι οποίες γίνονται τρεις μήνες πριν τις εκλογές!!
Και βέβαια αν κερδίσουν με δανεικά!!
Αν χάσουν,  θα κληθεί να τα πληρώσει ο επόμενος Δήμαρχος!!
Ο οποίος θα είναι  ο  έλληνας  Δημότης !!
Η συνταγή αυτή είναι όμοια με την συνταγή της Κυβερνήσεως Καραμανλή!!
Ο οποίος πριν παραδώσει την εξουσία!!
Φόρτωσε..φόρτωσε..φόρτωσε τόσα πολλά χρέη και υποχρεώσεις που χρεοκόπησε την Ελλάδα!!!
Την ίδια τύχη θα έχουν και πολλοί δήμοι στην Ελλάδα μετά τις εκλογές!!
Η δε προεκλογική εκστρατεία από τους εν ενεργεία δημάρχους και η διασπάθιση του δημοσίου δημοτικού  χρήματος για προεκλογικές δαπάνες άρχισε από καιρό και όσο θα πλησιάζει ο καιρός θα εντείνεται!!
Οι οποίες βέβαια εγγράφονται  «‘Εξυπνα» για άλλες υπηρεσίες και προμήθειες και ανύπαρκτες πολλές φορές(μαϊμού)  και οι οποίες στοχεύουν όλες στην επανεκλογή τους!!
Μια αθλιότητα σε πλήρη ανάπτυξη και με την σιωπή και ανοχή πολλών δημοτικών αντιπολιτευόμενων συμβούλων οι οποίοι πολλοί συμμετέχουν σ΄αυτό το προεκλογικό όργιο διασπάθισης και σπατάλης των χρημάτων των δημοτών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου