Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο Μεγάλος Αδελφός του Δημου Τρικκαίων!!


Φέρνει το επιστημονικό τίτλο ««Αστική Ανάπτυξη» !!

Το σύστημα του Μεγάλου Αδελφού ξεκίνησε στα Τρίκαλα
Από την εγκατάσταση ενός συστήματος ηλεκτρονικής στάθμευσης.
Ένα σύστημα πανάκριβο, το οποίο οι εισπράξεις κατά το ήμισυ παραχωρήθηκαν στην εταιρία που το Εγκατέστησε (ΕΜΠ)!! 

Ως πότε παλικάρια θα ζούμε στα Στενά!! 


Μέσου αυτού του συστήματος ελέγχεται και η «παραγωγικότητα» των αστυνομικών!
Κατά δήλωση του ίδιου του Δημάρχου Τρικκαίων!!
Στα σχέδια του δήμου Τρικκαίων  είναι η επέκταση παρακολούθησης της «παραγωγικότητας» σ΄όλους  τους υπαλλήλους με την επέκταση του συστήματος του Μεγάλου Αδελφού σε όλους τους δημοτικούς χώρους και υπηρεσίες του Δήμου!!
Και στη συνέχεια όλης της Πόλης και δημόσιους δημοτικούς χώρους,
 για να εντοπίζονται οι τυχόν δράστες φθοράς  της όποιας δημοτικής περιουσίας!!
Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει το εν λόγω σύστημα (του Μεγάλου Αδελφού) πόσο θα επεκταθεί στα Τρίκαλα,  τι  και ποιους ακριβώς θα παρακολουθεί!!
Στο όλο σχέδιο εμπλέκεται και  η Α.Ε.  Ε-Τρίκαλα του Δήμου η οποία έχει στο ενεργητικό της  πλείστες αμφιλεγόμενες υπηρεσίες πληροφοριακών συστημάτων οι οποίες μέχρι στιγμής παρουσιάζει μόνο χρέη και ενισχύεται από δανεικά λεφτά του Δήμου!!  
Στο παθητικό της εγγράφεται και ο μη επαρκής έλεγχός της!
Διότι προσκρούει στη παντελή άγνοια του αντικεμένου των δημοτικων σύμβουλων(δεν γνωρίζουν ούτε πως στέλνεται ένα E-mail-εκτός ενός που συνεχώς κρούει το σήμα κινδύνου)!!
Αλλά και άλλες υπηρεσίες που διαθέτει ο Δήμος Τρικάλων  αδυνατούν να ελέγξουν ουσιαστικά τις όποιες δραστηριότητες  αυτής της Εταιρίας.
Ο δε διευθυντής της  αμείβεται με πολύ υπέρογκο ποσό ανάλογα με τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει η Εταιρία στους Τρικαλινούς πολίτες και το οικονομικό παθητικό που παρουσιάζει κάθε χρόνο.
Στα αρνητικά της είναι ότι θα διαθέτει και αρμοδιότητες και δραστηριότητες οι οποίες ενέχουν πολλά περιθώρια υπέρβασης των ορίων της!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου