Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στο εδώλιο και σήμερα ο Κασιδιάρης

Στο εδώλιο του Α' μονομελούς εφετείου κακουργημάτων κάθεται εκ νέου σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης. Κατηγορείται για επίθεση σε διδακτορικό φοιτητή που σημειώθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.
Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και διεκόπη για σήμερα. Η υπόθεση εκκρεμεί πριν ο Ηλίας Κασιδιάρης εκλεγεί βουλευτής. Για να δικαστεί απαιτήθηκε η άρση της βουλευτικής του ασυλίας, την οποία και ο ίδιος ζήτησε.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρείχε


συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή από τον οποίο αφαίρεσαν την αστυνομική του ταυτότητα.
Η εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είπε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στον νυν βουλευτή.
Ο κατηγορούμενος βουλευτής αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου