Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη γνωστό μοντέλο στη Βουλγαρία για πορνεία



Γνωστό μοντέλο και πανελίστρια συνελήφθη στη Βουλγαρία για πορνεία
Κατηγορούμενη για πορνεία συνελήφθη γνωστό μοντέλο και νυν πανελίστρια στη Βουλγαρία το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.
Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για πρώην εστεμμένη η οποία συμμετέχει στο πάνελ καθημερινής εκπομπής σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που σημειώνει σημαντικά νούμερα τηλεθέασης. Επίσης, έχει συμμετάσχει και σε άλλες ψυχαγωγικής εκπομπές και σήριαλ τα τελευταία χρόνια.
Οι αστυνομικοί της γειτονικής χώρας παρακολουθούσαν τις κινήσεις της από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο όταν 


άρχισαν και υποπτεύονταν τι ακριβώς συνέβαινε. Οι αρχές παράλληλα παρακολουθούσαν έναν 38χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου και έναν 29χρονο πρώην υπαξιωματικό οι οποίοι συμμετείχαν στο ροζ κύκλωμα.
Το μοντέλο μετά τη λήξη των εβδομαδιαίων υποχρεώσεών της στον σταθμό πήγαινε στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο τουριστικό θέρετρο Μπάνσκο όπου είχε αρκετούς πελάτες επιχειρηματίες από τη βόρεια Ελλάδα ενώ μετά τη σύλληψή της αρκετοί ανησυχούν μήπως βγουν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα.
Τέλος, η ίδια αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση του εισαγγελέα καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό ως εγγύηση με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί μια και συνεχίζει να εμφανίζεται κανονικά στην εκπομπή. ΠΗΓΗ:www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου