Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Το κόμμα του Ταβανιού*



Η Ακαδημία Πόταμος

Δεν πρόκειται για κόμμα με τα καθιερωμένα στάνταρ των γνωστών κομμάτων, πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό κόμμα κατά τα πρότυπα των ακαδημαϊκών πανεπιστημίων.
Υπάρχει μια πρυτανεία του κόμματος από 15 πρυτάνεις μ΄ένα αντιπρύτανη στη κορυφή και διοικείται από μια τριμελή πρυτανική αρχή η οποία γνωμοδοτεί και εισάγει τα θέματα στον Αντιπρύτανη, ο οποίος αποφασίζει για κάθε θέμα της σχολής-κόμματος.
Διότι πρόκειται περί ακαδημαϊκής κίνησης-κόμματος που σκοπό έχει να φοιτήσουν τα μέλη, τα 


αυριανά να κυβερνήσουν την Ελλάδα και να αναλάβουν τα διάφορα πόστα της διακυβέρνησης και τη διεύθυνση των  άλλων υπηρεσιών του κράτους!
Για το σκοπό αυτό έχουμε και τόσους πρυτάνεις των πανεπιστημιών με ντοκτορά και άλλα μεταπτυχιακά, διότι θα πρέπει να παραδίδουν μαθήματα στα μέλη της κίνησης-ακαδημίας και του πρυτανικού κόμματος και όσα μέλη θα αποφοιτούν με άριστα θα αναλαμβάνουν διάφορα πόστα κυβερνητικά και τα λοιπά.
Ο λαός δε θα συμμετέχει σ΄αυτές τις διαδικασίες επιλογής των προσώπων, διότι  την καταλληλότητα των προσώπων την γνωρίζουν μόνο οι ακαδημαϊκοί ινστρούχτορες, οι οποίοι θα διαλέγουν πριν από σας για σας ποιος θα είναι ο καταλληλότερος ευρωβουλευτής, βουλευτής, υπουργός και πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Πρόκειται για προχωρημένα κόμμα που αγγίζει τα όρια της Ακαδημίας Πλάτωνος, απ΄όπου θα βγαίνουν και θα αποφοιτούν οι άριστοι και οι σοφοί της Ελλάδος.
 Αυτοί οι σοφοί θα αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας, αλλά μέχρι τότε προσωρινά  η Ακαδημία Πόταμος  θα διοικείται απ΄ένα μόνο σοφό, τον Ακαδημαϊκό δημοσιογράφο , φιλόσοφο και προφητολόγο Σταύρο Θεοδωράκη.
*Ο ιδρυτής εμπνεύστηκε το κόμμα κοιτάζοντας ανάσκελα το ταβάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου