Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της περιφέρειας



Πρώτη είδηση  η κηδεία!

Μη φανταστεί κανείς ότι δεν υπάρχουν περιφερειακά διαπλεκόμενα ΜΜΕ με τους εξουσιάζοντες στα πόστα των διοικητικών, αυτοδιοικητικών, περιφερειακών, ευρωβουλευτικών και εθνικών εδρών επί πολλά χρόνια.
 Διαπλεκόμενα, ορισμένα, (εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια blog και site) με πολλούς τρόπους.
 Ορισμένα διαπλεκόμενα ΜΜΕ έχουν άμεσα από πίσω, παρά πίσω, από πάνω, από κάτω πολιτικούς 


και οικονομικούς παράγοντες που τα ενισχύουν ποικιλοτρόπως! Και ορισμένα, έμμεσα, με την πίτα της κρατικής διαφήμισης! Οργανισμών και υπηρεσιών.(διαπλοκή, η οποία σε αναγκάζει να αυτολογοκρίνεσαι από κάθε κριτική διάθεση πράξεων και ενεργειών της εξουσίας)
Ποιος νομίζετε ότι της σήμερον ημέρα μπορεί να σηκώσει το κόστος μιας διαφήμισης (της ελάχιστης) ελαχιστότατοι, οι οποίοι κρατούν ακόμη κάποια ΜΜΕ (έντυπα κυρίως) παρ΄όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία άλλοτε έδινε περισσότερη ανεξαρτησία στα ΜΜΕ.
 Είναι πασιφανές ότι στα περισσότερα ΜΜΕ σήμερα υπάρχει μηδενική κριτική διάθεση της κυβερνητικής πολιτικής και των τριών επιπέδων (δήμου, περιφέρεια, εθνικό). 
Για να μη κακοκαρδίσουμε κανέναν και δεν μας δώσει την ποθητή διαφήμιση!
Για αυτό έγινε πρώτη είδηση  η κηδεία!
 Ακόμη και η πληροφόρηση και η ενημέρωση των δημοσίων υπηρεσιών και κυβερνητικών παραγόντων και στα τρία επίπεδα(δήμου, περιφέρεια, εθνικό) είναι προϊόν διαπλοκής.
Νομίζετε ότι όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ έχουν την ίδια πρόσβαση  στις πληροφορίες ;
Όχι είναι απάντηση.
Υπάρχουν τα δικά μας και τα ξένα και σε οποίον γουστάρουμε ενημερώνουμε και όπως και όποτε θέλουμε εμείς απαντούν οι εξουσιάζοντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου