Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τα βοθροκάναλα στην ίδια γραμμή



 Οι γκαιμπελίσκοι προπαγανδιστές των καναλιών

Διυλίζουν των κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο.
Οι γκαιμπελίσκοι προπαγανδιστές των καναλιών (δήθεν δημοσιογράφοι) έχουν αναλάβει εσπευσμένα διατεταγμένη υπηρεσία επί ένα μήνα, διώχνοντας οποιονδήποτε ενοχλητικό (Ευαγγελάτο κ. ά.)που δεν υπακούει στις θελήσεις τους.
Πιάνονται από κουβέντες καθημερινά που λέγονται από μέλη των πολιτευτών των αντιπολιτευτικών 


κομμάτων, με άλλο νόημα και εκείνοι τις επικεντρώνουν στο ίδιο μοτίβο που επί τρεις εκλογικές αναμετρήσεις έχουν εφαρμόσει.
Ευρώ ή δραχμή, δημοψήφισμα ή όχι, έξω ή μέσα στη Ευρώπη!
Σαν τους Φαρισαίους και τους Σαδδουκαίους που με ερωτήσεις προσπαθούσαν να παγιδεύσουν του Ιησού!!
Το πόσο φαρισαίοι είναι, φαίνεται από τα αποτελέσματα της πολιτικής τους!!
Αφού χρεοκόπησαν πανηγυρικά την Ελλάδα, αυτοί που κυβερνούν σήμερα τη χώρα, για να τη σώσουν την έχουν βγάλει από το Ευρώ από καιρό.
Διότι, τι σχέση έχουν οι μισθοί των 200 ευρώ, οι συντάξεις, η ανεργία και ο εργασιακός μεσαίωνας που έχουν επιβάλλει σε κάθε παραγωγική εργασία;
Την Ελλάδα την έχουν πάει στο επίπεδο του Μπαγκλαντές (έξω εντελώς από την Ευρωζώνη, την Ευρώπη και το ευρώ) και κατηγορούν με περίσσιο θράσος τους άλλους που προβληματίζονται με όλη αυτή την κατάσταση.
Και ποιος έλληνας δεν έχει σκεφτεί ότι αυτή η Ευρώπη είναι  απαράδεκτη!
Άρα, κινδυνεύουν όλοι οι έλληνες που θα πουν κάποια κουβέντα για το ευρώ και για την Ευρώπη και θα τους χαρακτηριστούν ως μη εθνικόφρονες, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και κουμουνιστές (μέχρι και ρετσινόλαδο μπορεί να τους δώσουν) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί η ακροδεξιά ρητορική, μέθοδοι και πολιτική του Αντώνη Σαμαρά!
Λέτε να δούμε και πάλι ξερονήσια και τόπους εκτόπισης πολιτικών κρατουμένων ;
Βλέποντας τον Άδωνη Γεωργιάδη με το ύφος του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου που κάθε μέρα γίνεται και πιο αλαζονικό, κανείς δε πρέπει να αποκλείει τίποτα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου