Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Your Face Familiar των δημοτικών εκλογών!!



 Τρεις Δημήτρηδες δυο Γεωργάδες και ένας Χρήστος


Πρώτη φορά τόσοι Δημήτρηδες θα βρεθούνε στην ίδια σκηνή

Πρώτη φορά τόσοι υποψήφιοι στο Your Face Familiar των δημοτικών εκλογών!!

Όλες οι φαμίλιες και τα σόγια στο Your Face Familiar στη μάχη των εκλογών.
Με απίθανες μιμήσεις όλων των ειδών των πολιτικών!
Στο τέλος θα ψηφίσουμε ποιος υποδύθηκε και υποδύεται τον καλύτερο ρόλο!
Αυτή τη βδομάδα ο Δημήτρης Παπαστεργίου υποδύεται έναν παραδοσιακό πολιτικό, ο οποίος 


επισκέπτεται τα καφενεία στα προάστια της πόλης και συνομιλεί και σφίγγει τα χέρια φίλων και γνωστών, για να δηλώσει ότι η επανεκκίνηση τώρα αρχίζει.
Είναι ένας δύσκολος ρόλος και χρειάζεται μεγάλη υποκριτική τέχνη για να πείσεις τους ψηφοφόρους σου ότι θα είσαι ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών.
Το ακολουθεί ο Δημήτρης Παπαθανασίου σε κοντινή απόσταση με γνωστούς και φίλους που τον περιμένουν σε καφενεία των προαστίων της πόλης και αναπτύσσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες προσβλέπουν σε μια ανθρώπινη αντιμνημονιακή πόλη πηγαίνοντας κόντρα στις επιλογές του κατεστημένου.
Ο Δημήτρης Χατζηγάκης αλλάζει πορεία και δεν πάει να συναντήσει τους ψηφοφόρους του, διότι τους περιμένει να τον επισκεφτούν εκείνοι στον οντά του, δίπλα στο Τζάκι, το οποίο είναι ένα από τα πολύ παλιά και παραδοσιακά Τζάκια και ως εκ τούτου όλοι οι ψηφοφόροι του αποζητούν τη θαλπωρή και την ασφάλεια του Τζακιού.
Ο Χρήστος Λάππας επισκέπτεται με ραντεβού τους ψηφοφόρους, διότι όντως γιατρός στο επάγγελμα απεχθάνεται οποιανδήποτε άναρχη συνάντηση και δη στα προάστια, η οποία μπορεί να ξεφύγει του σκοπού της και να καταλήξει σε διαδήλωση ή κατάληψη.
Για αυτό μένει πιστός στα ιατρικά του προεκλογικά ραντεβού στα οποία  συγκεντρώνονται μόνο φίλοι του πιστοί και σοβαροί και καταρτισμένοι επιστημονικά δημιουργώντας μια σφικτή συμπολιτεία της πάλαι ποτέ  αμφικτιονίας των Τρικκαίων πολιτών.
Γιώργος Καίκης επισκέπτεται αυτή τη βδομάδα μόνο εργαζόμενους για να τους συσπειρώσει σε ένα και μόνο σκοπό, ο οποίος είναι: το ΚΚΕ να βγει πιο ισχυρό, για αυτό το σκοπό θα εμφανιστεί με εργατική φόρμα μιμούμενος έναν οικοδόμο, οποίος έχει χάσει τη δουλειά του και παραμένει άνεργος επί τρία συναπτά έτη.
 Έναν οικοδόμο ο οποίος παρ΄όλα αυτά μένει πιστός στο ΚΚΕ μέχρι Δευτέρας παρουσίας, όταν πια το ΚΚΕ σε μια άλλη ζωή επιτέλους θα θριαμβεύσει.
Και τέλος ο Γιώργος Μητσιούλης, επειδή πολλοί τον αμφισβήτησαν αν θα τα καταφέρει  να κάνει ψηφοδέλτιο, επιφυλάσσει σε όλους εκείνους που αμφέβαλαν για την δυναμική του την πρώτη συνάντηση με φίλους που προσβλέπουν σε μια πόλη με όλα τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της αρχαίας Τρίκκης για το σκοπό αυτό οι συναντήσεις θα έχουν τα χαρακτηριστικά των αρχαίων Συμποσίων  όπου ανακλημένοι  φίλοι και γνωστοί θα συζητούν και θα σχεδιάζουν την νέα πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου