Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Είναι παντρεμένος ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Τσίπρας ;



 Όχι λένε άσχετοι τηλεπαρουσιαστές(!)

Όχι λένε οι άσχετοι τηλεπαρουσιαστές, γιατί οι περισσότεροι έχουν πάψει από χρόνια να είναι δημοσιογράφοι και έχουν γίνει προπαγανδιστές.
 Δεν λενε ότι ο Α. Τσίπρας είναι παντρεμένος με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, αλλά οι περισσότεροι παρουσιαστές και 


παρουσιάστριες των καναλιών λένε: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει παντρευτεί ή δεν έκανε γάμο, αλλά έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης(!)
Δηλαδή αναγνωρίζουν ότι γάμος στην Ελλάδα είναι μόνο ο θρησκευτικός(!)
Ενώ το Σύνταγμα της Ελλάδας αναγνωρίζει εξίσου τον θρησκευτικό, τον πολιτικό και τελευταία το γάμο με σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης,  και αργότερα ίσως αναγνωρίσει και το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, όπως ισχύει σε πολλές άλλες χώρες. Υπάρχει και ο γάμος, χωρίς θρησκευτική, πολιτική και νομική δήλωση, δυο προσώπων, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να συζήσουν μαζί για οποιαδήποτε χρονικό διάστημα.
Σε παγκόσμιο επίπεδο  υπάρχουν δεκάδες μορφές γάμου.
Οι πονηρές αλεπούδες των καναλιών κάνουν επίτηδες και σκόπιμα το λάθος διατύπωσης, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι οι αριστεροί είναι άθεοι, δεν παντρεύονται, δεν κάνουν οικογένειες, και άλλες γελοίες αθλιότητες.
Σήμερα όλες οι μορφές γάμου χρησιμοποιούνται και από δεξιούς και από αριστερούς  και η επιλογή του καθενός δεν έχει καμιά σχέση με την ιδεολογικοπολιτική του τοποθέτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου