Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τα μερομήνια της καταστροφής της Ελλάδας έκαναν λάθος



Η επτάχρονη γίδα

Πριν τις εκλογές ο νυν πρόεδρος της ΝΔ και τα στενά κομματικά του στελέχη βομβάρδιζαν τα ΜΜΕ για την καταστροφή της Ελλάδας που θα επέλθει την 26η Ιανουαρίου σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ θα κέρδιζε τις εκλογές.
Ο Σύριζα κέρδισε τις εκλογές και μετά από πέντε μέρες η Ελλάδα 


βρίσκεται ακόμη στη θέση της και ο ήλιος ανατέλλει κάθε πρωί κανονικά, φέρνοντας την ελπίδα σε εκατοντάδες απολυμένους.
 Ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη μη επιβεβαίωση της καταστροφής άρχισε να μετακινεί την καταστροφή  της Ελλάδας κατά ένα μήνα αργότερα, επειδή όπως φημολογείται τα μερομήνια του έκαναν λάθος και δεν του έδωσαν την αληθινή ημερομηνία. 
Και αυτό οφείλεται στον συνεργάτη του κ. Γεωργιάδη ο οποίος δε διάβασε καλά το κόκκαλο της επτάχρονης  γίδας που είχαν σφάξει για το μάντεμα και το μεσαίο κόκκαλο - λίγο πάνω από την ωμοπλάτη- δεν έδειχνε καθαρά  την ημερομηνία της  καταστροφής και της Δευτέρας παρουσίας. 
Ο κ. Βορίδης εξέφρασε διαφορετική άποψη για το λάθος της μη ακριβής ημερομηνίας της συντέλειας της Ελλάδας και ισχυρίστηκε ότι η  γίδα δεν ήταν επτάχρονη και για το σφάξιμό της δεν χρησιμοποιήθηκε τσεκούρι από ξύλου πλατάνου και για αυτό έγινε το λάθος.
Έπειτα όμως από ενδελεχή εξέταση και πάλι της επτάχρονης γίδας και κατόπιν γιδογιορτής όπου στο τέλος η γίδα κατέληξε  βραστή,  τα νέα μερομήνια έδειξαν ότι η καταστροφή της Ελλάδας θα γίνει σε μήνα ή το πολύ σε δύο μήνες.
Αυτή τη φορά τα κόκαλα τη γίδας το λένε καθαρά, όπως ισχυρίζεται ο αρχηγός της ΝΔ παρ΄ότι κάποιοι κακεντρεχείς του κόμματος της ΝΔ άρχισαν να διαδίδουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ μεταχειρίζεται και πάλι την κινδυνολογία για να γλυτώσει αυτή τη φορά τη θέση του, ως αρχηγός του κόμματος, αφού καταποντίστηκε το κόμμα,  καταλαμβάνοντας  τη  δεύτερη θέση  και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά από το πρώτο κόμμα.
Άλλα στελέχη του κόμματος γίνονται ακόμη πιο τολμηρά και θέτουν θέμα εξουσίας, λέγοντας  χαρακτηριστικά ότι ο νυν αρχηγός τη ΝΔ προσπαθεί με την κινδυνολογία να μαντρώσει τα στελέχη της ΝΔ, με τη γνωστή μέθοδο της ημερομηνίας μετακίνησης της καταστροφής Ελλάδας -κάθε φορά που δε θα επιβεβαιώνετε εκ των πραγμάτων-,  για να αποφύγει τη αμφισβήτησή του μέσα στο κόμμα, την οποία τελικά δε θα τη γλυτώσει και ότι  τα μερομήνια για την έξοδό του από το κόμμα της ΝΔ σε ένα μήνα σε δυο μήνες θα βγουν αληθινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου