Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το Ποτάμι μαζεύει πολιτικά ρετάλια από παντού



 Παρά τις δηλώσεις του Στ. Θεοδωράκη για τη δημιουργία “ενός κινήματος χωρίς πολιτικούς”, ότι θα αλλάξει το “παλαιοκομματικό κατεστημένο” και άλλα τέτοια, στις λίστες αυτών που προτείνονται για να είναι υποψήφιοι με το “Ποτάμι” στις εκλογές φιγουράρουν


 γνωστοί πολιτικοί γυρολόγοι με σαφή δείγματα γραφής: Τατσόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Ψαριανός (ΣΥΡΙΖΑ και μετά ΔΗΜΑΡ), Νίκη Φούντα (ΔΗΜΑΡ), Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ), Αμυράς(ανεξάρτητος ποδηλατάς και μετά ΝΔ), Ποδηματά (ΠΑΣΟΚ), Θεοχάρης (ο χαρατσοεισπράκτορας του Υπουργείου Οικονομικών στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου), ενώ ανακοινώθηκε και η συνεργασία του με τη “Δράση” του Σκυλακάκη (πρώην ΝΔ και μετά με το κόμμα της Μπακογιάννη).
            Δεν είναι να πέφτεις από τα σύνεφα βέβαια. Λογικό είναι να μαζεύει και τέτοιους ένα κόμμα που είναι διαθέσιμο σε ρόλο τσόντας, για οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από εκλογές, που θα δηλώνει πίστη στην ΕΕ και στο σύστημα, Τελικά και αυτός ο παραπόταμος καταλήγει στην ίδια παλιά γνωστή ροή που έχει φέρει τόσα και τόσα αντιλαϊκά μέτρα. Οι καινούργιες μάσκες τους κρύβουν το ίδιο αντιλαϊκό πρόσωπο.

Τ.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

13/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου