Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ο τραγικός υπουργός της Ευρώπης



Που αποκάλεσε ηλίθιους τους Έλληνες

Ο ίδιος αποδείχτηκε πανηλίθιος μέσα σε μια μέρα σε εκατομμύρια ευρωπαίους που είδαν ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλει να ηγείται οικονομικά σήμερα στην Ευρώπη.

Μέσα σε μια μέρα έμεινε εντελώς γυμνός(ο βασιλιάς είναι γυμνός) από το φωτοστέφανο που οι αυλοκόλακές ευρωπαίοι αρχηγοί και ανάμεσά τους και ο Αντώνης Σαμαράς  της ακροδεξιάς  ΝΔ


 έπλεκε το φωτοστέφανό του.
Οι Ευρωπαίοι μέσα σε μια μέρα χάρη στη σθεναρή αντίσταση της Αριστερής ελληνικής κυβέρνησης είδαν το αληθινό πρόσωπο της Γερμανίας της Μέρκελ και του Σόιμπλε και έκοψαν πρύμνη, σώζοντας κυρίως την Ενωμένη Ευρώπη, για την ώρα, γιατί κανείς δεν ξέρει ακόμη τι μπορούν να κάνουν οι κάθε λογής πεμπτοφαλαγγίτες και τι όπλα κρύβουν στα σκοτεινά άντρα της μισαλλοδοξίας τους.
Μέσα σε μια μέρα είδαν εκατομμύρια ευρωπαίοι το πραγματικό πρόσωπο της Γερμανίας της ΜΕΡΚΕΛ και τι επιδιώκει πραγματικά για το μέλλον της Ευρώπης.
Το πουλόβερ της αλαζονικής Γερμανίας  και της ευρωπαϊκής λιτότητας που όπως αποκαλύφθηκε τις τελευταίες μέρες θύματά της  έχουν πέσει  και 12,5 εκατομμύρια γερμανοί που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, άρχισε σιγά-σιγά να ξηλώνεται.
Η Ευρώπη των πλουσίων του Βορρά και των φτωχών και κολασμένων του Νότου όπως τη συνέλαβε στο μυαλό της η σημερινή ηγεσία της Γερμανίας  έχει αρχίσει να καταρρέει
Ας ελπίσουμε οι Ευρωπαϊκοί λαοί ενωμένοι θα αποτελέσουν τον φάρο της Ελπίδας για όλους τους λαούς  του κόσμου για Ειρήνη, Πρόοδο, Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου