Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Τα Τρικαλινά ποντίκια



Εγκαταλείπουν τα πλοία

Τα κομματικά τους πλοία εγκαταλείπουν σιγά σιγά πολλά τρικαλινά ποντίκια που ροκάνιζαν επί χρόνια το δημόσιο χρήμα  και τη δημόσια γη, μόλις είδαν ότι τα κομματικά τους πλοία να βουλιάζουν αύτανδρα.
Τρικαλινοί νεοδημόκράτες,  πασόκοι, δημαρίτες και άλλα τρικαλινά ποντίκια του σωλήνα τρέχουν να 


μεταστραφούν με την πρώτη ευκαιρία και να βαπτιστούν ξαφνικά αντιμνημονιακοί!!
Σε λίγο θα τους δούμε να κατακεραυνώνουν τα κόμματά τους (άρχισαν ήδη)που πριν από λίγες μέρες υπεράσπιζαν μετά μανίας τις μνημονιακές τους θέσεις και στη  ρητορική της κινδυνολογίας και ήταν πρώτοι στα τρικαλινά ερτζιανά κύμματα.
Αλλά,  τις τελευταίες μέρες έχουν αλλάξει τροπάρι και πλεύση και μερικά τηλεοπτικά κανόνια  της διαπλοκής τα οποία ξαφνικά ανακάλυψαν  ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν έκανε ποτέ καμιά διαπραγμάτευση!!
Τα Τρικαλινα ποντίκια και εν γένει ποντίκια της ελλάδος, αφού βιαιοπράγησαν κατά του ελληνικού λαού για λόγους καιροσκοπικής ιδιοτέλειας, συμβάλλοντας συνειδητά στην καταλήστεψή και τη χρεοκοπία του, τώρα εγκαταλείπουν τα καράβια τους που βυθίζονται, αναζητώντας την κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξιλεωθούν στις συγκεντρώσεις στηριξης της κυβέρνησης.
Σε λίγο θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ του ελληνικού λαού, αφού προηγουμένως διέπραξαν ανομολόγητα εγκλήματα εναντίον του.
Ουαί και αλίμονο αν επανέλθουν ως μετανοούσες Τρικαλινές Μαγδαληνές, ως αθώες περιστερές και ως μωρές παρθένες και γίνουν αποδεκτοί από την Τρικαλινή κοινωνία.
 Ήξεραν πολύ καλά τι έπρατταν και το έπρατταν εν γνώσι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου