Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στα κρατητήρια της Γκεστάπο του MEGA



Ένας Γκεσταπίτης και μια Γκεσταπίτισσα των βασάνιζαν επί πολλή ώρα

Να ομολογήσει οπωσδήποτε, βρίζοντας τους ομoλόγους υπουργούς των οικονομικών άλλων κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι της προηγούμενες μέρες τον είχαν βρίσει πατόκορφα.
Χρησιμοποίησαν οι δυο Γκεσταπίτες του MEGA πολλά είδη 


βασανιστηρίων εναντίον του, δείχνοντάς του μάλιστα εικόνες των ομολόγων του, οι οποίοι πώςτον βρίζουν και πόσοι τον βρίζουν.
Οι Γκεσταπίτες του MEGA ήταν  σκληροί και ιδιαίτερα η Γκεσταπίτισσα Ολγάιν  Τρεμηφλάιν, οποία με ένα αγκαθωτό μαστίγιο βασάνιζε το Γιάνη Βαρουφάκη επίμονα να ομολογήσει και να βρίσει τους ομολόγους του υπουργούς των οικονομικών.
Η ομολογία του αυτή ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για την Γκεστάπο του MEGA, διότι αν την αποσπούσε από τον υπουργό των οικονομικών της Ελλάδας θα την έστελνε αμέσως στα Κεντρικά γραφεία της Βέρμαχτ  και στη Κομμαντατούρ ως μία ακόμη απόδειξη ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας επικίνδυνος αριστερός κομουνιστής, ο οποίος όχι μόνο είναι ανυπάκουος και ξεροκέφαλος, αλλά τους βρίζει κιόλας.
Το μαρτύριο του Γιάννη Βαρουφάκη ήταν φρικτό, γιατί καταλαβαίνει κανείς ότι άλλο είναι να σου πει ότι ο τάδε σε έβρισε, οπότε μπορεί και να σκεφτείς ότι δεν είναι αλήθεια ή ακόμη αφού δε σε βρίσανε κατάμουτρα, είναι σαν να μη άκουσες τίποτα.
Για αυτό το σκοπό οι βασανιστές της Γκεστάπο του MEGA, αφού δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν την ομολογία τους στην αρχή, στην δεύτερη φάση τον έφεραν σε αντιπαράθεση με τους βιαστές-εβριστές του για πολύ ώρα, δείχνοντάς του πώς ακριβώς τον βίασαν-έβρισαν.
Πρόκειται για διεστραμμένους Γκεσταπίτες  βασανιστές του  MEGA, οι οποίοι χρειάζονται επειγόντως ψυχίατρο ή τον εγκλεισμό τους σε φρενοκομείο.
Πρόκειται για ένα γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι το οποίο λειτουργεί χωρίς άδεια επί ελληνικού εδάφους και έχει ξεφύγει από καιρό από τον σκοπό(της ενημέρωσης των πολιτών) δια του οποίου στήθηκε.
Και το χειρότερο είναι  ότι λειτουργεί χωρίς άδεια και χωρίς να έχει καταβάλει στο ελληνικό κράτος ούτε ένα ευρώ και αυτή η ασυλία είχε σαν αποτέλεσμα εντός του MEGA να αναπτυχθούν άτομα  τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με τη ενημέρωση και τη δημοσιογραφία παρά μόνο με την προπαγάνδα, η οποία στην ακραία της μορφή χρησιμοποιεί, προπηλακισμούς και εκβιασμούς σε άλλες περιπτώσεις και βασανισμούς όπως τον παραπάνω που περιγράψαμε, εναντίον του υπουργού των οικονομικών της Ελλάδας Γιάνη Βαρουφάκη.

1 σχόλιο: