Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ξεσάλωσαν οι 39 του ΣΥΡΙΖΑ



 Που το Πάνε; Στη ΔΙΑΣΠΑΣΗ;

Του Γιάννη Φορόλα

Αγνοούν τι έγινε μετά το δημοψήφισμα;

Είναι φανερό ότι πολλοί από τους 39 δεν αντέχουν την λαοφιλία του Αλέξη Τσίπρα και όχι την νέα συμφωνία(μνημόνιο), η οποία επεβλήθη πραξικοπηματικά στη χώρα.

Και αντί να στρατευτούν με τον Αλέξη Τσίπρα (τον οποίον όπως λένε τον στηρίζουν) και να 


αντιμετωπίσουν από εδώ και πέρα μαζί το γερμανικό πραξικόπημα, έχουν ξεσαλώσει και τραβούν τα πράγματα στα άκρα.

Κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία  από τους άλλους 120 του ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ η κυβέρνηση πέφτει.

Όταν οι πραξικοπηματίες κατεβάζουν τα τανκς στους δρόμους και εν τω μεταξύ έχουν καταλάβει τις τράπεζες, το δημόσιο ταμείο, υπουργία  και άλλους τομείς της οικονομίας και άλλα δημόσια κτίρια της χώρας, εσείς, ορισμένοι, επαναστάτες του γλυκού νερού του ΣΥΡΙΖΑ τι μπορείτε να κάνετε;

Να παραιτηθεί η Κυβέρνηση Σύριζα και να αναλάβουν όσα δημόσια πόστα ακόμη απόμειναν η ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΠΟΤΑΜΙ και άλλοι;

Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός κυβέρνησης θα κάνει καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιπολίτευση;

Τα πραξικοπήματα δεν ανακοινώνονται, γίνονται ξαφνικά και με σχέδιο.

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκε απροετοίμαστη, ίσως ορισμένοι να πίστευαν στο όραμα της Ε.Ε, ίσως υπερεκτίμησαν τις ικανότητές τους.

Όμως, σημασία έχει ότι μπροστά μας υπάρχει ένα πραξικόπημα της γερμανικής Ευρώπης και σ΄αυτό απαντήστε οι 39 του ΣΥΡΙΖΑ το πώς θα το αντιμετωπίσουμε ;

Τα άλλα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Αν αρνηθεί το μνημόνιο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπως εσείς οι 39 διατείνεστε ότι πρέπει να κάνει, τι πιστεύετε ότι αύριο το πρωί θα γίνει;

Δε θα γίνει τίποτα το τρομερό θα πείτε, διότι η κυβέρνηση του δικού σας ΣΥΡΙΖΑ θα έχει εξασφαλίσει καινούργιο νόμισμα και θα έχει εξασφαλίσει την αναγκαία επάρκεια των αγαθών για να αντέξει η χώρα τους επόμενους μήνες και πολλά άλλα θα χαθούν εν μια νυκτί, αλλά θα βάλετε στη συνέχεια τις βάσεις μιας νέας οικονομίας με άλλο νόμισμα όπως ισχυρίζεστε.

Και σας ρωτώ, εσάς τους 39 Συριζαίους επαναστάτες.
Για αυτό το πρόγραμμα σας ψήφισα ;

Αυτά μου υποσχεθήκατε στις εκλογές;

Για ένα νέο νόμισμα σας έδωσα την ψήφο μου;

Γιατί, πολύ εύκολα λέτε: ότι για άλλα μας ψήφισε ο ελληνικός λαός (όχι μνημόνιο) και άλλα κάνει η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Αλλά και εσείς οι 39 περί του Λαφαζάνη, άλλα θα κάνετε όπως λέτε σήμερα, και όχι αυτά που σας εξουσιοδότησε να κάνετε ο Ελληνικός λαός.

Πέσατε θύματα των διεφθαρμένων ΜΜΕ και είστε έτοιμοι να διαλύσετε τον ΣΥΡΙΖΑ

Είστε έτοιμοι να επιβεβαιώσετε όλους εκείνους  που έλεγαν ότι είστε ξένο σώμα στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι είστε ακραίοι αριστεριστές και δεν έχετε καμιά επαφή με την πραγματικότητα.

Προχωρήστε στη δικαίωσης τους και στην δική μας απογοήτευση που πιστέψαμε ότι η κουμουνιστική αριστερά στην Ελλάδα έχει διδαχτεί από τα λάθη της και προχωρά ενωμένη για τον μετασχηματισμό μιας κοινωνίας με περισσότερη δημοκρατία και περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου