Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο Γλάρος Βαρουφάκης



Ο επαναστάτης καβαλάρης της Ελλάδος

 Είναι ο μόνος που εμψυχώνει σήμερα τους Έλληνες

Είναι ο μόνος που βοηθά σήμερα την Αριστερή κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.

Αποκαλύπτοντας κάθε μέρα στα διεθνή φόρα όλες τις πτυχές του νομισματικού πραξικοπήματος, τα στεγανά της Ευρωζώνης, τα παράνομα και παράτυπα κέντρα της, τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται σήμερα η Ε.Ε. η οποία έχει απολέσει τις καταστατικές τη αρχές της και τις δημοκρατικές διαδικασίες και έχει κατακλεισθεί από συμμορίες, οι οποίες λυμαίνονται όλους τους λαούς της Ευρώπης  με 


φασιστικά και πραξικοπηματικά μέτρα προκειμένου να οικοδομηθεί μια Ε.Ε. μακράν των ιδρυτών της και των πόθων των ευρωπαϊκών λαών.

Για αυτό το λόγο το ντόπιο διεφθαρμένο παλιό πολιτικό κατεστημένο και τα διεφθαρμένα ελληνικά ΜΜΕ και το αληταριό των δήθεν δημοσιογράφων τον επιτίθενται με τόση σφοδρότητα, γιατί μη πλέον υπουργός της Κυβέρνησης, τους ξεσκεπάζει και συνάμα ξεσκεπάζει όλο αυτό το βρώμικο διαπλεκόμενο κατεστημένο των συμμοριών που βρήκαν πρόσφορο έδαφος σε μια ελλιπή νομισματική ένωση με κράτη που δεν έχουν αποβάλει τον εθνικισμό τους και συμπεριφέρονται ακόμη σαν γερμανοί, σαν γάλλοι, σαν ολλανδοί και πορτογάλοι.

Κράτη που συμπεριφέρονται για να εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντά τους και όχι το γενικό συμφέρον των ευρωπαϊκών λαών.

Του επιτίθενται και σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη τα οποία πολλοί ιθύνοντες έχουν διαπλακεί  σε διαχρονικά σκάνδαλα και μην πιστέψει κανείς ότι η διαπλοκή του αμαρτωλού τριγώνου τράπεζες-πολιτικοί-ΜΜΕ είναι φαινόμενο ελληνικό, είναι απείρως πιο γιγαντωμένο και διαπερνά όλα τα κράτη και ιδιαιτέρως τα κυρίαρχα και τα μεγάλα κράτη της Ευρώπης.

Πρόκειται για ευρωπαϊκές συμμορίες που σαν Λερναία Ύδρα έχουν απλωθεί σε΄όλα τα κράτη της Ε.Ε. και λυμαίνονται τον πλούτο των ευρωπαϊκών λαών.

Και απέναντί του βλέπεις μια αριστερά, μια αριστερή κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ με ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ και ΚΟΠΡΙΤΕΣ που έχουν χάσει κάθε μέτρο και λογική, χωμένοι μέσα στην εσωστρέφεια, στα αδιέξοδά τους που τους οδηγεί η δογματική θεώρηση των πραγμάτων και μέσα στην μικρότητά τους παρελαύνουν στα διεφθαρμένα  ΜΜΕ και προσθέτουν τον εμετικό και μικρόψυχο λόγο τους εναντίον του Βαρουφάκη.

Απολειφάδια του πολιτικού κατεστημένου του παρελθόντος που το εκλογικό σώμα τους καταδίκασε στην αφάνεια πολύ πρόσφατα, κατέχουν σήμερα θέσεις στην αριστερή κυβέρνηση χάρη στη γενναιοδωρία του Αλέξη Τσίπρα και άλλοι δυσαρεστημένοι, γιατί δεν τους περιέλαβε σε κάποιο υπουργικό θώκο καταφέρονται εναντίον του μοναδικού Ευγενή Γενναίου Ιππότη της πολιτικής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου