Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ αγαπάμε



Με τις διαφορετικότητες και τις διαφορετικές φωνές

Του Γιάννη Φορόλα

Αυτόν τον Σύριζα αγαπήσαμε

Με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Λαπαβίτσα, τον Βαρουφάκη, την Βαλαβάνη και όλους τους πρώην και νυν υπουργούς και βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ με τις διαφορετικότητες και τις διαφορετικές φωνές!

Έχει λυσσάξει το διαπλεκόμενο Μιντιακό σύστημα και προσπαθεί καθημερινά, σπέρνοντας ψευδείς ειδήσεις και ανύπαρκτα σκάνδαλα παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό σκοπό να διαλύσουν τον 


Σύριζα και βέβαια την πρώτη αριστερή κυβέρνηση. 

Πρωτοσέλιδα για ρήγματα και διασπάσεις στον Σύριζα για να δημιουργήσουν σύγχυση και αντάρα μεταξύ των στελεχών και να προκαλέσουν φαγωμάρα και διάλυση της Αριστερής κυβέρνησης.

Όσο πλησιάζει  το νομοσχέδιο για το νέο τηλεοπτικό πεδίο, τόσο εντείνουν τις επιθέσεις με όλα τα μέσα με μόνο σκοπό να διαλύσουν την κυβέρνηση με οποιονδήποτε μέσο.

Τελευταία, ο δήθεν φιλικά προσκείμενος τύπος και ΜΜΕ προς τον Σύριζα, ο οποίος είναι και ο πιο επικίνδυνος, δόλια προωθεί τη δήθεν ηγεμονία και λαοφιλία του Αλέξη Τζίπρα που είναι πάνω από οποιονδήποτε κομματικό σχηματισμό, με προφανή σκοπό  να διαλύσει την ιδεολογική πολυμορφία του ΣΥΡΙΖΑ που είναι το πιο δυνατό χαρτί της σημερινής αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ηγεμονικό κόμμα.

Δεν είναι προσωπολατρικό  κόμμα που κάποιοι δόλια θέλουν να μεταμορφώσουν, παίρνοντας σαν αφορμή της διαφορετικότητες που εκδηλώθηκαν στις δυο τελευταίες ψηφοφορίες κάτω από πρωτοφανείς εκβιαστικές και πραξικοπηματικές συνθήκες.

Από τη χθεσινή ψηφοφορία η ενότητα του Σύριζα βγήκε ακόμη πιο ενισχυμένη και αυτή την Ενότητα με τη διαφορετικότητα   ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει τη διασφαλίσει με κάθε τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου