Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πώς απαντά ένας βουλευτής του δεύτερου μισού του 2015;



 Μέσα από το χώρο του κοινοβουλίου θριάμβευσαν τα λαμόγια και δολοφόνησαν την Ελλάδα

 Γράφει ο νεοαντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας


«Όταν μιλάμε για το ουσιώδες της ιστορικής συνέχειας μέσα στην αλλαγή, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερόμαστε πάντα στους Έλληνες. Στους Έλληνες που όχι μόνο υπήρξαν η αφετηρία αλλά, μετά τον σκοτεινό Μεσαίωνα, σηματοδότησαν, χάρη και στην πολύτομη συνεισφορά της διασποράς των ομοεθνών τους, την οδό της επανόδου της ευρωπαϊκής σκέψης στην αξεπέραστη ελληνική επιστήμη και φιλοσοφία». (Άρθουρ Καίστλερ).
  
Το ρεζίλη που έχει υποστεί η Ελλάδα και ο ελληνισμός σε διεθνή κλίμακα, βγήκε μέσα από την 


πλέμπα του χανιού ή της χάβρας (για να μην πούμε κάτι άλλο) γνωστό ως κοινοβούλιο. Αυτό είναι. Έτσι το κάνανε. Και αυτές τις μέρες είδαμε την …ποιότητα αρκετών ΒΟΛΕΥΤΩΝ ντροπής με τις μαϊμουδίστικες γκριμάτσες τους, τους γελοίους διαξιφισμούς, τους εμετικούς χλευασμούς, τις ειρωνείες των πραιτόρων και άλλα πολλά και τρισάθλια, που παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι βολευτές ότι υπάρχουν κάμερες και τους βλέπει ολόκληρος ο ΚΟΣΜΟΣ, το θράσος τους και ο ζαμανφουτισμός, η υπεροψία τους και το εγώ τους έχει αφαιρέσει κάθε ίχνος σεβασμού στο χώρο που από πομπός που ήταν και διοχέτευε φως και πολιτισμό στην οικουμένη, τον έχουν μετατρέψει σε γελαδοπάζαρο για να μπορούν να εκφράζονται αναλόγως.

Δεν πάμε την κουβέντα μας στα προβλήματα όσο αφορά τις σχέσεις «ΕΕ», ευρώ, Ελλάδα και την εφαρμογή των σκληρών μέτρων. Επισημαίνουμε την ανεκτικότητα των γηγενών έναντι των ατυχών επιλογών τους στο εκλέγειν! Αν οι έλληνες γηγενείς ψηφοφόροι πιστεύουν πως αυτό το κοινοβούλιο είναι ένας χώρος που στεγάζει τη δημοκρατία και τους θεσμούς της, κοιμούνται ύπνο αιώνιο και αυτό περιτράνως το αποδεικνύει και η λειτουργία του ελληνικού κοινοβουλίου, όπως την είδαμε και το χάραμα της 23ης Ιουλίου 2015. Εξάλλου η κατάσταση που βιώνουμε δεν επιδέχεται δικαιολογίες. Μέσα από το χώρο του κοινοβουλίου θριάμβευσαν τα λαμόγια και δολοφόνησαν την Ελλάδα. 

Κλείνοντας, η αναφορά μας στους έλληνες γηγενείς ψηφοφόρους σε σχέση με τον Απόδημο ελληνισμό, έχει να κάνει με την διαχρονική αδιαφορία όλων των κυβερνήσεων της τελευταίας ιδιαίτερα τεσσαρακονταετίας αλλά και των κομμάτων της Αριστεράς που ποτέ δεν τους ένοιαξε η συμμετοχή των αποδήμων στις εκλογές, μέσω Επιστολικής Ψήφου. Σίγουρα θα υπήρχε κάποια αλλαγή προς όφελος της Ελλάδα και τον ελληνισμό γενικότερα. Είναι μεγάλο θέμα, δεν αναπτύσσεται τώρα, παρεμπιπτόντως το άγγιγμά του, αλλά το οξύμωρο είναι ότι ενώ η Αριστερά ήταν παρούσα στις εξελίξεις των μεταναστών προς την Ελλάδα και καλώς, για τους δικούς της μετανάστες, το Απόδημο στοιχειό των 7 και πλέον εκατομμυρίων που εκπροσώπησε την Ελλάδα πάντα και παντού, η Αριστερά με μια λέξη αδιαφόρησε.

«Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούλιος 23  2015  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de https://www.facebook.com/vaios.fasoulas https://www.facebook.com/groups/103468549793207/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου