Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Το πραξικόπημα της γερμανικής ηγεσίας



Προετοιμάζονταν από μήνες

Μόλις ανέλαβε η Αριστερή κυβέρνηση τη διακυβέρνηση της χώρας

Τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή –μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ-το σχέδιο του Grexit του Σόιμπλε είχε την αποδοχή πολλών παραγόντων της οικονομικής και πολιτικής ελίτ της Γερμανίας.

Ο χρόνος και η ημερομηνία δεν είχε προσδιοριστεί ακόμη, αλλά φρόντιζαν επί πέντε μήνες να οδηγούν συστηματικά μέσα και έξω από την Ελλάδα-με τη συνδρομή των ΜΜΕ- την ώρα μηδέν(0).

Η Αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα όταν κατάλαβε ότι η ώρα μηδέν(0) για την γερμανική 


ηγεσία είχε φτάσει προσπάθησε να αποφύγει το πραξικόπημα με το δημοψήφισμα, βάζοντας  την γερμανική ηγεσία απέναντι  σ΄όλη την Ελλάδα και απέναντι τους ακόμη και τα αδελφά ελληνικά κόμματά, την ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΠΟΤΑΜΙ.

Η Γερμανική ηγεσία, για μια ακόμη φορά, απέδειξε ότι δεν έχει φίλους πουθενά, μπροστά στα ηγεμονικά και οικονομικά  συμφέροντά της δε διστάζει να θυσιάσει τους πάντες.

Η Αντίσταση της μικρής Ελλάδος δεν πήγε χαμένη, όλο αυτό το διάστημα των 5 μηνών και κάτω από δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, είπε ΟΧΙ την ύστατη ώρα που τα  γερμανικά Βανκς  είχαν εισβάλει στον Ελληνικό χώρο.

Όλα ήταν σχεδιασμένα από την αρχή.

Οι ντόπιοι συνεργάτες της γερμανικής ηγεσίας (ΜΜΕ) φρόντισαν να πανικοβάλουν τους κατάθετες των τραπεζών από μέρες, πριν την εισβολή των Βανκς, για να βρεθεί η χώρα εντελώς ανοχύρωτη.

Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι πράκτορες τους προπαγανδιστές που χρόνια χρυσοπληρώνονταν άνοιξαν την κερκόπορτα των Τραπεζών για να εισβάλουν πιο εύκολα τα Βανκς και να αλώσουν όλη την χώρα.

Όταν πια η χώρα είχε μείνει από κάθε εφόδιο (ρευστότητα) εισέβαλαν οι θρασύδειλοι οικονομικοί δολοφόνοι της γερμανικής ηγεσίας και επέβαλαν τους όρους της κατάκτησης της Ελλάδος.

Είναι όμως μια πύρρειος νίκη έναντι της Ελλάδος, και αυτό φάνηκε πολύ γρήγορα καθώς το μίσος και η απέχθεια έναντι της γερμανικής ηγεσίας άρχισε να εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη.

Για την Ελλάδα τώρα αρχίζουν όλα.
Η Αντίσταση του Ελληνικού λαού τώρα αρχίζει!

Ο Εχθρός έχει πια πρόσωπο και είναι ο εχθρός, ο  οποίος επί  χρόνια ενίσχυε και χρηματοδοτούσε όλο αυτό το φαύλο πολιτικό προσωπικό και τα φαύλα κόμματα, τα φαύλα ΜΜΕ για να απομυζά κάθε ικμάδα της ελληνικής οικονομίας.

Είναι αυτός ο εχθρός, ο οποίος εισήγαγε τις μίζες, νομιμοφανείς και μαύρες, για να προωθεί τα συμφέροντα της.

Και το χειρότερο όταν έσκασε η φούσκα του μαύρου χρήματος και του φαύλου χρηματοπιστωτικού συστήματος που ίδια τροφοδοτούσε επί χρόνια φόρτωσε τα βάρη και τις ζημιές του χρηματοπιστωτικού συστήματος στους πιο αδύνατους πολίτες, προσπαθώντας να διασώσει τους θύτες της οικονομικής καταστροφής.

Επί 5 χρόνια με ναυαρχίδα την γερμανική BILD διαστρέφει συστηματικά τα αίτια της οικονομικής κρίσης με μια απερίγραπτη προπαγάνδα, η οποία σκοπό έχει να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες που έχει η γερμανική οικονομική και πολιτική ηγεσία για το νόθο οικονομικό σύστημα της Ε.Ε και τις εγκληματικές οικονομικές συνθήκες η οποία η ίδια προώθησε όλα αυτά τα χρόνια για να αναβιώσει τη δεδομένη στιγμή το 4ο Ραιχ, το οποίο απ΄ ότι φαίνεται παραμένει ακόμη ζωντανό(ακόμη και της Άριας φυλής) σε μεγάλο μέρος της οικονομικής και πολιτικής ηγεσίας της Γερμανίας.

Αφού κυριάρχησε οικονομικά σε γείτονες χώρες και μικρές καταχρεωμένες χώρες του Ανατολικού μπλοκ και αφού εξασφάλισε την αναγκαία πλειοψηφία στα κάθε λογής ευρωπαϊκά όργανα με ύφος ηγεμόνα πλέον συμπεριφέρεται με μια πρωτόγνωρη αλαζονεία και βία που χρόνια είχαν να δουν οι πολίτες της Ευρώπης.

Τελευταία έριξε κάθε μάσκα δημοκρατικής νομιμοφάνειας.

Δεν τη χρειάζεται πλέον. 
Τα Βανκς έχουν το λόγο, όπως παλιότερα είχαν τα Τανκς.

Με τα Βανκς επέβαλε το πραξικόπημα στην Ελλάδα και ζούμε εδώ και ένα μήνα μια πρωτόγνωρη δικτατορία η οποία μας υποχρεώνει να ζούμε με μικρές οικονομικές ανάσες, η οποία κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι τα επόμενα θύματα αυτής της οικονομικής ασφυξίας που έχει επιβάλει με την εισβολή της στην Ελλάδα η τωρινή ηγεσία της Γερμανίας.

Η Ελλάδα έχει γνωρίσει γερμανική Κατοχή και πάλι πριν από 55 χρόνια και γνωρίζει πώς πρέπει να Αντισταθεί.

Η Νύχτα έχει πάντα μια ορισμένη διάρκεια ας τη συντομεύσουμε όσο μπορούμε περισσότερο με την Αντίστασή μας για να έρθει και πάλι η πραγματική εθνική, πολιτική και οικονομική Λευτεριά της Ελλάδος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου