Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Αρχηγός της ΝΔ ο Αλέξης Τσίπρας



 Για αυτό αποφάσισε προσωρινό πρόεδρο η ΝΔ

Μετά την κίνηση  «Παπάς εδώ Παππάς εκεί, πού είναι ο Παπάς», πολλά στελέχη από την  ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΠΟΤΑΜΙ και άλλοι ΣΚΟΡΠΙΟΙ πρότειναν να ηγηθεί ο πλέον νεοΜνημονιακός Αλέξης 


Τσίπρας, όπως άρχισαν ήδη να τον αποκαλουν πολλοί παράγοντες της κεντροδεξιάς παράταξης.
Έχουμε αυτή τη στιγμή μια μεγάλη πλειοψηφία στη βουλή και είναι κρίμα να τη χάσουμε και να μην την αξιοποιήσουμε τώρα, διατείνονται φιλικά πρόσωπα προσκείμενα στη κεντροδεξιά που συμμετέχουν στην κίνηση.
Οι "Παπατζήδες" (όπως τους αποκαλούν άνθρωποι της κεντροδεξιάς τους πρόθυμους του προξενιού που προέρχονται από την κεντροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ) μετά την πρώτη επαφή μαζί τους το καλοβλέπουν αυτό το σχέδιο.
Με τόση μεγάλη πλειοψηφία 250 βουλευτών ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει ο νέος αριστεροδεξιός εθνάρχης, τους διαβεβαίωσαν ορισμένοι από την παράταξη της κεντροδεξιάς κατά την πρώτη προξενική συνάντηση.
Θα γίνει ο καταλληλότερος πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Η επιδεξιότητα σας στη ταχυδακτυλουργία και στη λαθροχειρία είναι μοναδική πρόσθεσε χαρακτηριστικά κάποιος παλαιος καραβανάς της πολιτικής στην εν λόγω συνάντηση.
Έχετε ξεπεράσει και τους δικούς μας, οι οποίοι ήταν ατάλαντοι και το χειρότερο ακροδεξιοί, ενώ ο εσείς παρουσιάζεσθαι σαν αριστεροί ή νομίζετε ότι είσθε αριστεροί και αυτό είναι ακόμη καλύτερο για να  στέψουμε τον αρχηγό σας πρωθυπουργό πασών των κεντροδεξιών, φένεται ότι είπε ένας παλαιοκομματικός κεντροδεξιός αρχηγός.
Όμως, εκείνο που προβληματίζει την κίνηση των "Παπατζήδων" της κεντροαριστεράς είναι το 62% μήπως στραφεί εναντίον τους, και αν θα δεχτεί ο Αλέξης Τσίπρας το στέμμα.
Τους καθησύχασαν όμως αυτοί που είναι οι πιο φανατικοί και προσπαθούν να κάνουν το προξενιό, λέγοντας  ότι έχουν έτοιμο ένα νέο σχέδιο καταστροφολογίας  πολλών μεγατόνων, το οποίο ήδη έχουν αρχίσει από τώρα να το θέτουν σε εφαρμογή, αλλά θα ενταθεί ακόμη περισσότερο καθώς θα βαίνουμε σε κάποια εκλογική αναμέτρηση. και θα εντέινουμε και το λιβάνισμα προς τον αρχηγό σας ότι είναι ο Μοναδικός ο Περιούσιος, ο Εθνάρχης, ο Ηγεμόνας, ο Λαοπρόβλητος και άλλα τέτοια προσφιλή στον λαό 
Αλλά, μπορεί και να προσπεραστεί η εκλογική αναμέτρηση για την ώρα.
Θα δούμε μέχρι που θα φτάσετε με το κύμα των εκκαθαρίσεων που έχετε αρχίσει και εμείς θα σας βοηθήσουμε σ΄αυτή τη φάση, δείχνοντας και καταγγέλλοντας ως προδότες πολλά στελέχη σας που αντιδρούν στα σχέδια μας, τους διαβεβαίωσαν ωστόσο οι προξενητές.
Υποκλεινόμαστε ωστόσο στην ταχυδακτυλουργία και στην λαθροχειρία και είμαστε σίγουροι ότι και με τα νέα δημοψηφίσματα και τα νέα διλλήματα που ετοιμάζεται θα  θέσετε και πάλι όλους τους αντιπάλους σας εκτός μάχης. Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία περί αυτού.Καταφέρατε και θεσατε εκτός μάχης το 62% του ελληνικού λαού και στους 100 θα κωλώσετε, λέγεται ότι τους είπε ένας ειδικός στα πολιτικά προξενιά, κλείνοντας τελευταίος την συζήτηση της τόσο ενδιαφέρουσας συνάντησης.
Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον αν όλες αυτές οι φήμες, επιβεβαιωθούν. Οι πηγές των φημών ωστόσο  είναι αμφίβολες. Σας προτρέπουμε να μην τις πάρετε σοβαρά υπόψη, παρότι οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες τις επιβεβαιώνουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου