Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Ηρωίνης στις Φυλακές Τρικάλων


Ηρωίνη στις Φυλακές Τρικάλων


Δεκαεπτά γραμμάρια ηρωίνης βρέθηκαν στην ζώνη μιας 18χρονης από το Βόλο, όταν επισκέφτηκε τον θείο της ο οποίος είναι κρατούμενος και βαρυποινίτης στις φυλακές της Μπαλκούρας.
Η ανιψιά ήρθε με ταξί στις φυλακές με σκοπό να παραδώσει κάποια ρούχα στο κρατούμενο θείο της.
Αλλά τότε μετά από σχετικό έλεγχο, οι φύλακες διαπίστωσαν ότι στη ζώνη του παντελονιού, σε διαμορφωμένο «κρυφό» θύλακα, ήταν τοποθετημένα 17 γραμμάρια ηρωίνης.
Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης η σημασία της επιτυχίας είναι αν είχαν κατορθώσει τα 17 γραμμάρια να περάσουν από τον έλεγχο, και στη συνέχεια και τα σίδερα της φυλακής τότε που θα κατέληγαν ; είναι σίγουρο ότι σε κάποια χέρια θα κατέληγαν και από εκεί ένας θεός ξέρει που.

Η ανιψιά και ο ταξιτζής που τη μετέφερε από το Βόλο στα Τρίκαλα συνελήφθησαν. Κατόπιν ο βαρυποινίτης θείος της οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές.

Καθώς και η ανιψιά του η οποία αφού ορίστηκε δικάσιμος αφέθηκε χωρίς περιοριστικούς όρους. Επ’ αυτοφώρω συνελήφθηκε και ο οδηγός του ταξί, αφέθηκε όμως και αυτός με περιοριστικούς όρους, με τη υποχρέωση να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να εεκδικαστεί η υπόθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ελεγκτικές αρχές ανακαλύπτουν μεταφορά ναρκωτικών στο χώρο των φυλακών στα Τρίκαλα. Έχουν βρεθεί πολλές φορές ανάλογες ποσότητες, αλλά τα ναρκωτικά εξακολουθούν να υπάρχουν μέσα στις φυλακές.

Κώστας Βαβούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου