Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Επίθεση στην Εθνική Τράπεζα Τρικάλων



"Άγνωστοι" με πέτρες εναντίον Τράπεζας

Οι δράστες εκτόξευσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα χθες το πρωί προς το υποκατάστημα της Εθνικής στα Τρίκαλα, με αποτέλεσμα να κάνουν γυαλιά καρφιά τόσο μια τζαμαρία όσο και τη γυάλινη πόρτα της εισόδου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν υπάλληλοι ή πελάτες. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από που προέρχονται ή αν πρόκειται για αγνώστους από κάποιον άγνωστο Πλανήτη.

Οι άγνωστοι πάντως που κατά τα φαινόμενα των αυτόπτων μαρύρων τους είδαν την ώρα που έφευγαν δεν πρόκειται για Τρικαλινούς, διότι αν ήταν γνωστοί Τρικαλινοί θα τους ήξερε κάποιος και θα το ανέφερε δεόντως. Μάλλον οι δράστες που πετροβόλησαν με τόσο μένος με πέτρες την Εθνική Τράπεζα θα πρόκειται το πιθανότερο για άγνωστους εξωγήινους. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από ποιον Πλανήτη ήρθαν και γιατί διάλεξαν την τράπεζα των Τρικάλων. Η επίθεση εναντίον του υποκαταστήματος βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αβέρωφ και Σιδηράς Μεραρχίας.

Στη συνέχεια δε ότι οι δράστες κατευθύνθηκαν σε κάποια άγνωστα στενά πίσω από ένα άγνωστο σχολικό συγκρότημα του 31ου δημοτικού σχολείου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, διότι η κατεύθυνση που πήραν οι εξωγήινοι οι δρόμοι δεν έχουν ακόμα σηματοδοτηθεί, ανατρέπει οποιδήποτε ενδεχόμενο, διότι η ξαφνική εξαφάνιση προς άγνωστη κατεύθυνση παραπέμπει στο σενάριο των Ούφο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν μόνο τις πέτρες, αλλά από τη δύναμη με την οποία εκτόξευαν τις πέτρες οι δράστες κατά τα λεγόμενά των μαρτύρων θα πρέπει σύμφωνα με τα γήινα χαρακτηριστικά να ήταν μεταξύ 16 και 18 ετών, αυτό το συμπέρασμα το συνήγαγαν και από το γεγονός ότι την ώρα της επίθεσης φορούσαν κουκούλες ; Γιατί άραγε φορούσαν κουκούλες ; Αφού ήταν άγνωστοι ; Ιδού το πήδημα, ιδού και απορία

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο καιρό πολύ άγνωστοι έχουν ενσκήψει σ΄όλη τη χώρα και στα Τρίκαλα και απ΄ότι φαίνεται αυτοί οι άγνωστοι είναι τόσο άγνωστοι που το συγκεκριμένο υποκατάστημα ενώ είναι πολύ λίγο γνωστό γίνεται για πρώτη φορά στόχος. Αυτό το γεγονός περιπλέκει ακόμη το μυστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου