Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Άρχισαν τα λίφτιγκ έργα για τους ψήφους των Αλβανών

Η  πλατεία της Βουβής

 
Κανένα δημοτικό έργο για την τόνωση της Αγοράς και των παραγωγικών τάξεων

Είναι γνωστό  ότι η εν λόγω πλατεία της Βουβής συγκεντρώνει κατά το πλείστον τα παιδιά των Αλβανών μεταναστών οι οποίοι διαβιούν πέριξ της πλατείας και αποτελέι για πολλούς ένα σημείο καθημερινής επαφής.


Ώς γνωστό η εν λόγω πλατεία δεν είναι και από τις πιο υποβαθμισμένες των Τρικάλων και κατά διαστήματα έχουν γίνει πάρα πολλές παρεμβάσεις σε σχέσεις με άλλες πλατειούλες οι οποίες έχουν εγκαταληφθεί εντελώς.
Το ενδιαφέρουν του δήμου ξεκινά από την φιλοαλβανική πολιτική η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για την άγρα των ψήφων της αλβανικής παροικίας.
Ήδη έχει δώσει ένα μέγαλο βήμα προβολής του συλόγου των αλβανών μεταναστών μέσω της Ιστοσελίδας του Δήμου η οποία βέβαια έχει ξεσηκώσει θύελα διαμαρτυριών για αυτή την άνιση προβολή σε σχέση με άλλους φορείς και συλλόγους της πόλης.
Η δήθεν φιλομεταναστευτική πολιτική του Δήμου Τρικάλων δεν πείθει αρκετούς δημότες των Τρικάλων οι οποίοι βλέπουν ότι η νυν δημοτική αρχή κινείται ακόμη στον αστερισμό της Καραμανλικής νοοτροπίας και επικοινωνίας και όλα θυσιάζονται στον βωμό μιας καιροσκοπικής πολιτική η οποία σπρώχνει και σε τοπικό επίπεδο, τα Τρίκαλα, στον γκρεμό της οικονομικής ύφεσης και της μεγάλης ανεργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου