Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Κενό Πολιτικής στα Τρίκαλα!

Έχουν εγκαταληφθεί οι επαγγελματίες και οι παραγωγικές τάξεις στο έλεος της οικονομικής κρίσης!!!

Κάντε ανανεργούς - άνεργους τους επικεφαλής τόσο της Δημαρχίας όσο και της Νομαρχίας μέχρι της προσεχείς εκλογές

Ο δήμος φροντίζει μόνο για τις επιχείρησεις του οι οποίες είναι όλες προβληματικές (από τα απανωτά ρουσφέτια) και επιβαρύνουν με νέες αυξημένες εισφορές δημότες και επαγγελματίες και ανακονώνει και νέες θέσεις στον αέρα που θα τους δώσουν όπως προσδοκά ψήφους!


Η νομαρχία ασχολείται μόνο με την εκλογική πελατεία της και πως θα μάζεψει και αυτή ψήφους!
Οι τελευταίοι επικοινωνιολόγοι της κυβερνησεως Καραμανλή στα Τρίκαλα προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους αδιαφορώντας για την έλλειψη σοβαρής πολιτικής σ΄όλους τους τομείς της οικονομίας.
5 χρόνια τώρα αδιάφορησαν για όλες τις τάξεις του νομού και η μεν δημαρχία ξόδεψε τεράστιους πόρους στη "Κοινωνία της πληροφορίας" όπως την ονομάζει, χωρίς να προσθέσει καμιά παραγωγική εφαρμογή στις παραγωγικές τάξεις του νομού!!
Οι οποίες πνέουν τα λοίσθια.
Ο νομάρχης επαγγελματίας συνδικαλιστής και επαγγγελματίας πολιτικός στη συνέχεια καταγίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ να μοιράσει την πίτα των δημοσίων έργων στους ημέτερους και συγχρόνως να κάνει και επικοινωνική πολιτική έργων τα οποία και αυτά δεν έχουν δώσει καμιά πρακτική εφραμογή στην όλη παραγωγική διαδικασία.
Πλήρης αποτυχία της οικονομικής πολιτικής αυτά τα τελευταία 5 χρόνια και ο νομός Τρικάλων κατατρκύλησε ακόμη πιο χαμηλα στους δείκτες της οικονομικής ανάπτυξης!

Αγγίξαμε τα όρια της χρεοκοπίας και όλοι μιλούν πια για πρώχευση και για περικοπή μισθών και απολύσεων για να σωθεί το καράβι και η Δημαρχία και η νομαρχία Τρικάλων εξακολουθούν τη σπάταλη και την αδέξια πολιτική τους η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματική οικονομία!!!
Αυτοί οι άνθρωποι πήραν την διακύβερνηση της Δημαρχίας και νομαρχίας για να διασωθούν οι ίδιοι και όλο τους το σόι!!
Δεν έχουν περικόψει από τις απολαβές τους τίποτα έως τώρα (παρ΄ότι οι άνεργοι κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι )και εξακολουθούν να παράγουν έργα τα οποία και δεν οφελούν κανένα αλλά  γεμίζουν μόνο τις τσέπες  των υμετέρων!!

Οι επαγγελματες και άλλες παραγωγικές τάξεις με δυσκολία τα βγάζουν πέρα και έχει σταματήσει κάθε ροή χρηματοδότησής τους από τις τράπεζες, ενώ αντίθετα η Δημαρχία και η νομαρχία ανοίγουν πολύ εύκολα τους κρουνούς των δανείων - με υψηλά επίτοκια - βάζοντας κάθε μέρα υποθήκη το μέλλον των ελληνικών οικογενειών και των μέλλον των παιδιών τους τα οποία ήδη βλέπουν μπροστά τους, τους ελεγκτές της Ευρώπης που έρχονται να τους κόψουν  το λιγοστό φαί και το νερό ακόμη!

Αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει και αν υπάρχουν ακόμη κάποιοι ευπατρίδες στην δημαρχία και στην νομαρχία Τρικάλων θα κάνουν πολύ καλό στον ελληνικό λαο με την ψήφο τους να κάνουν άνεργους τους επικεφαλής τόσο της Δημαρχίας όσο και της Νομαρχίας στις σπάταλες και ρουσφετολογικές τους επιλογές, μέχρι της προσεχείς εκλογές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου