Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Γιατί δεν Ιδιωτικοποιείται ο Δήμος Τρικάλων ;

Θα αποφύγουμε και τις εκλογές! 

Για να εξοικονομηθούν χρήματα!! 
Με Μάνατζερ να λειτουργούν οι υπηρεσίες των Δήμων.
Αποδείχθηκε τα τελευταία χρόνια ότι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι πιο ακατάλληλοι για να διαχειριστούν τέτοιες υποθέσεις!!


Η χρεοκοπία της Ελλάδος απέδειξε ότι όχι μόνο είναι ακατάλληλοι, αλλά και άκρως επικίνδυνοι!!
Έχει αποδειχθεί ότι τα τελευταία χρόνια είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την καταστροφή των Ελληνικών πόλεων!!
Της υποβάθμισης της ζωής των πολιτών!!
Της διαφθοράς και της χρεοκοπίας της Ελλάδος!
Οι μάνατζερ θα επιλέγονται με κλειστές προσφορές, οι οποίες θα αναλαμβάνουν τις περισσότερες από τις υπηρεσίες των δήμων.
Θα επιλέγονται οι φθηνότερες προσφορές και θα ισχύουν για διάρκεια 2 χρόνων και όχι για τέσσερα των σημερινών δημάρχων, οι οποίοι δε δεσμεύονται σε τίποτα και κατακλέβουν αρκετοί δήμαρχοι τους δήμους!!
Οι Μάνατζερ των Δήμων θα αναλαμβάνουν συγκεκριμένα έργα και θα είναι υποχρεωμένοι να τα αποτελειώνουν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Υπολογίζεται ότι από αυτή την αλλαγή θα εξοικονομηθούν τεράστια ποσά και η λειτουργία των δήμων θα περιοριστεί στο αναγκαίο προσωπικό και με πολύ λιγότερο κόστος οι πολίτες θα έχουν πολύ μεγαλύτερη εξυπηρέτηση!
Παράλληλα θα εξοικονομούνται αρκετά χρήματα και θα μπορούν να κάνουν έργα τα οποία θα είναι προς όφελος των πολιτών.
Θα καταργηθούν  τα ρουσφέτια και η πρόσληψη υπερβολικού αριθμού προσωπικού και όλες οι αμαρτωλές δοσοληψίες με  πολεοδομίες και άλλες αμαρτωλές υπηρεσίες των δήμων!
Υπέρογκοι μισθοί και άλλες λωποδυσίες και συμβούλια και παρασυμβούλια θα καταργηθούν και οι μάνατζερ θα είναι υποχρεωμένοι κάθε μήνα να παραδίδουν κατάλογο εξόδων και εσόδων και δελτίο της πορείας των εκτελεσθέντων έργων!
Τα παραπάνω συμπεράσματα εξήχθησαν σε συζήτηση εν όψη των προσεχών εκλογών της ΚΑΠ και ΔΑΤ από επιστήμονες και θιασώτες της τοπικής αυτοδιοίκησης των Τρικάλων οι οποίοι έχουν προβληματισθεί στο έπακρο από την καταστροφική πορεία των περισσότερων πόλεων της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου