Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Εμφύλιος πόλεμος στην Τοπική ΝΔ στα Τρίκαλα


Για τα Χρυσά Μετάλλια της Πόλης

Πραξικόπημα του Δημάρχου Τρικκαίων  θεωρεί το Πολιτικό γραφείο του πρώην Υπουργού Σ. Χατζηγάκη για την Τιμητική διάκριση που έχει δρομολογήσει να αποδώσει το Χρυσό Μετάλλιο στον Πεθερό του έτερου υφυπουργού της ΝΔ Ν. Λέγκα!







Η Δημοτική παράταξη της ΝΔ του Δήμου Τρικκαίων αυτή τη στιγμή έχει διασπαστεί στα δύο και οι δημοτικοί σύμβουλοι που πρόσκεινται σε άλλα πολιτικά γραφεία το καταψήφισαν το αίτημα της  τιμητικής διάκρισης που επιχειρεί να κάνει ο δήμος Τρικκαίων στον Πεθερό του υφυπουργού!
Από χτες έχουν δρομολογηθεί πλήθος από νέες προτάσεις τιμητικής διάκρισης απ΄όλους τους Υποψηφίους της ΝΔ στα Τρίκαλα!
Ήδη το Πολιτικό γραφείο του Σ. Χατζηγάκη έχει καταθέσει δυο προτάσεις για συγγενικά του πρόσωπα τα οποία όπως ισχυρίζεται η πλευρά το Σ. Χατζηγάκη έχουν μεγαλύτερη προσφορά από τον πεθερό του Ν. Λέγκα.
Ο οποίος τιμάται για την προσφορά στον τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού!
Άλλο πολιτικό γραφείο της ΝΔ δρομολογεί τις δικές τους κινήσεις, που συνδέονται με την αποκατάσταση και πάλι του Αγάλματος του Παπα-Σκρέκα θύμα των Κομμουνιστοσυμμορριτώ ν!!
Γίνεται χαμός αυτή τη στιγμή στα Τρίκαλα!
Στο γραφείο του δήμου που παραλαμβάνει όλες αυτές τις αιτήσει για τιμητικές διακρίσεις προσώπων και Πεθερών και Συμπεθέρων πολιτικών παραγόντων, κάθε μέρα καταφθάνουν και περισσότερες αιτήσεις.
Το γραφείο του Δήμου ήδη αυτή τη στιγμή με τον ρυθμό που κατατίθενται αι αιτήσεις, επειδή όλοι οι τρικαλινοί έχουν να επιδείξουν και μια κοινωνική προσφορά σκέφτεται ότι τα Χρυσά μετάλλια θα κοστίσουν πολύ στον Δήμο.
 Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται σε καθεστώς στάσης πληρωμών, για αυτό το λόγο στην προσεχή δημοτική συνεδρίαση θα προταθεί τουλάχιστον όποιος θέλει Χρυσό και αργυρό μετάλλιο, να το πληρώνει ο ίδιος!
Ο Δήμος Τρικκαίων δύναναι μόνο να ανταποκριθεί σε σιδερένια μετάλλια για την ώρα!!
Στο κάτω-κάτων ας κάνουν και κάποιο σκόντο όλοι αυτοί τιμώμενοι όπως ελέχθη από τον Δήμαρχο Τρικκαίων, λέγοντας χαρακτηριστικά «βρήκαν δήμαρχο και θέλουν να θάψουν-τιμήσουν όλους τους ζωντανούς και πεθαμένους»!!
Εντάξει είπαμε να μαζέψουμε ψήφους από τα πολιτικά γραφεία, αλλά όπως πάει το πράγμα στις προσεχείς εκλογές θα ψάχνουμε να βρούμε τον δικό μας ψήφο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου