Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Δε θέλω Μετάλλιο!!


Νέες δραματικές εξελίξεις με τα χρυσά μετάλλια
Και τα Χρυσά κλειδιά της Πόλης των Τρικάλων

Δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν από τον Δήμο να πάρει πίσω του Χρυσό κλειδί που έδωσε προς ετών στον Άκη Τσοχατζόπουλο!
Και μερικά άλλα κλειδιά τα οποία αποδείχτηκαν εκ των υστέρων ότι χρησιμοποιήθηκαν για αντικλείδια για την διασπάθιση του δημοσίου Χρήματος!
Μεγαλοπαράγοντας του ΠΑΣΟΚ που ανήκε παλιότερα στην ομάδα του Άκη 



Τσοχατζόπουλου διαμαρτύρεται εντόνως για αυτή την ανάκληση, διότι κλειδιά και αντικλείδια πήραν και άλλοι πολιτικοί παράγοντες, οι  οποίοι εκ των υστέρων αποδείχθηκαν χρυσοκλειδοκάνθαροι των μιζών των  αμαρτωλών εταιριών.
Ζήτημα ενέκυψε επίσης για την Προτεραιότητα των Χρυσών Μεταλλίων!
Ποιος δικαιούται να πάρει πρώτος Χρυσό Μετάλλιο και ποιος δεύτερος!
Εδώ διεξάγεται σκληρή μάχη για την προτεραιότητα, διότι κανείς δεν ξέρει αν σε λίγο ο Δήμος Τρικάλων θα είναι σε θέση να αγοράσει Χρυσό μετάλλιο(έστω και επιχρυσωμένο)!!
Και κάποιοι βιάζονται να πάρουν  πρώτοι το Χρυσό μετάλλιο!!
Ακούγονται διάφορα ονόματα !
Που είναι στη Λίστα των Μεταλλίων!
Ανάμεσά τους προβάλλουν 2-3 συγγραφείς 3-4 πρώην δήμαρχοι, 5-6 πεθεροί και πεθερές πολιτικών 7-8 Συμπέθεροι πολιτικών παραγόντων και πλήθος προέδρων  και στελεχών του Ερυθρού Σταυρού και του Προσκοπικού σώματος των Τρικάλων!
Ακολουθούν τα αργυρά για όλους τους πρόεδρους όλων των συλλόγων και των σωματείων του νομού Τρικάλων.
Και τέλος τα χάλκινα μετάλλια τα οποία  για την ώρα δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος!
Βέβαια όλος αυτός ο συνωστισμός για Χρυσά μετάλλια σε μια εποχή που δεν κινείται τίποτα στην Τρικαλινή αγορά είναι πολύ προκλητικός!
Πολλοί μάλιστα διατείνονται ότι δε θέλουν χρυσό μετάλλιο σε μια εποχή που υπάρχουν απλήρωτοι στον Δήμο Τρικκαίων και χιλιάδες άνεργοι στα καφενεία!
Μάλιστα,  εις που έχει προταθεί για χρυσό μετάλλιο αρνήθηκε το σχετικό Πολυέξοδο Τραπέζι που συνοδεύει κάθε τέτοια τιμητική παρέλαση!
Κάποιος άλλος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το λάβει αν δεν έχει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!!
Διότι, δεν είναι μόνο το χρυσό μετάλλιο (το επιχρυσωμένο), είναι και το σχετικό Τραπέζι, η ανάλογη πολυέξοδη φιέστα, που την πληρώνουν όλοι αυτοί που έχουν προσφέρει σ΄αυτή την πόλη και δεν πήραν ποτέ καμιά τιμητική διάκριση, αλλά απεναντίας χάνουν τη σύνταξη τους, κόβεται ο μισθός τους, απολύονται από την εργασία τους, κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, νέοι εγκαταλείπουν την πατρίδα τους και κάποιοι εξακολουθούν ακόμη να καταγίνονται με αυτές τις Αθλιότητες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου