Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τρικαλινά Κορόιδα



Να που είναι τα λεφτά!!

 Τον Γιώργο Παπανδρέου εμπλέκει στις αποκαλύψεις για τους εκβιασμούς που ασκήθηκαν με τη περίφημη λίστα Λαγκάρντ στο βιβλίο


Εβέρ Φαλτσιανί: «Ο Γ. Παπανδρέου εκβιάστηκε απο τον Σαρκοζί στις διαπραγματεύσεις για το μνημόνιο λόγω των 500 εκατ. ευρώ της μητέρας του σε ελβετική τράπεζα

Τον πρώην πρόεδρο της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου εμπλέκει στις αποκαλύψεις για τους εκβιασμούς που ασκήθηκαν με τη περίφημη λίστα Λαγκάρντ στο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Εβέρ Φαλτσιανί που αποκάλυψε τη συγκεκριμένη λίστα μεγαλοκαταθετών.  
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Corriere De La Serra και της ιταλικής έκδοσης της Huffington Post, ο Φαλτσιανί στο βιβλίο του αναφέρει πως στη λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνεται το όνομα της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου η οποία φέρεται να διατηρούσε σε ελβετική τράπεζα καταθέσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ.

«Το 2011 ο πρώην γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί, ως επικεφαλής των διαπραγματεύσεων μεταξύ της τρόικα και της Ελλάδας για το "πρόγραμμα διάσωσης", είχε στα χέρια του τη λίστα, γνώριζε τα ονόματα και θα μπορούσε να ασκήσει πίεση στον Γ. Παπανδρέου» γράφει ο Φαλτσιανί.

«Η λίστα χρησιμοποιήθηκε για εκβιασμούς και δούναι και λαβείν, ενώ στην Ελλάδα η συγκεκριμένη λίστα εξαφανίστηκε» προσθέτει στο βιβλίο του ο Φαλτσιανί αναφέροντας και αντίστοιχες περιπτώσεις εκβιασμών και πιέσεων που ασκήθηκαν σε υποθέσεις στις ΗΠΑ και τη Γαλλία".
 Κορόιδα Τρικαλινοί που ψηφίσατε  Γιωργάκη, να που είναι τα λεφτά!!
πηγές: Corriere De La Serra, Huffington Post - .stokokkino.gr

2 σχόλια:

  1. Βρε το Γιωργο!Γι αυτο εσπευσε να δηλωσει τη στηριξη του στη νεα κυβερνηση!Γι αυτο εκανε τα παντα για να εκλεγει και να εξασφαλισει την απαιτουμενη ασυλια!Δεν του βγηκε ομως.Το ελαχιστο που μπορει να κανει ειναι να πει την αληθεια εστω και τωρα για να μην τη μαθαινουμε απο καταζητουμενο πρωην στελεχος της HSBC.Ας το κανει μπας και γραψει κατι καλο η Ιστορια γι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σχέδιο του γιωργάκη ήταν να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρώπη και την ρίξει και πάλι στην αγκαλιά της Αμερικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή