Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τρικαλινοί μεγαλοφειλέτες πολλών εκατομμυρίων



Λύθηκαν τα χέρια των διωκτικών αρχών

Νέα σύλληψη Τρικαλινού με χρέη μαμούθ και θα ακολουθήσουν και άλλες. Ο 43χρονος νέος μεγαλοφειλέτης δεν είχε καταβάλει οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 


42 εκατ. ευρώ!
 Συγκεκριμένα συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων με την κατηγορία ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ως διαχειριστής εταιρείας, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (42.876.108,82).
Με τη νέα σύλληψη του τρικαλινού οφειλέτη κοινή πεποίθηση των τρικαλινών πολιτών είναι ότι κάποιοι πολιτικοί παράγοντες των τρικάλων τους παρείχαν ασυλία και προστασία όλα αυτά τα χρόνια κατά παράβαση των ελεγκτικών μηχανισμών, οι οποίοι έπρεπε να ισχύσουν, όπως ίσχυαν για πολλούς άλλους μικροφειλέτες.
Με τη νέα Αριστερή Κυβέρνηση λύθηκαν τα χέρια των διωκτικών και οικονομικών αρχών, όπως λένε χαρακτηριστικά παράγοντες των οικονομικών υπηρεσιών και θα δούμε τις επόμενες μέρες και άλλες διώξεις.

2 σχόλια:

  1. ετσι ειναι!Οταν χρωστας εκατομμυρια δεν σε πειραζει κανεις!Εισαι προσωπο περιωπης!Επιτυχημενος επιχειρηματιας!Επωνυμος τρικαλινος και αλλοι τετοιοι τιτλοι που ακολουθουν αυτα τα ατομα.Εφοσον διαπρατουν οικονομικα εγκληματα γιατι δεν μαθαινουμε τα ονοματα τους?Να ξερουμε ποιοι ειναι για να μην παταμε στα μαγαζια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει σχετικός νόμος που απαγορεύει την δημοσίευση,

    ΑπάντησηΔιαγραφή