Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα Αζήτητα και Υπόλογοι



Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει την πόρτα στο αρρωστημένο πολιτικά παρελθόν τους

Η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με την προχθεσινή τους εμφάνιση στη Βουλή απέδειξαν ότι και ως αντιπολίτευση είναι το ίδιο επικίνδυνη όπως ήταν και σαν συγκυβέρνηση της χώρας.
Δεν έχουν τίποτα πια να πουν μετά τον ακροδεξιό μονόδρομο που συνεχίζουν να οδεύουν.
Είναι τόσο πολιτικά άρρωστοι και τυφλωμένοι που δεν αντιλαμβάνονται τι ψήφησε ο Ελληνικός λαός 


και ποια είναι η σημερινή κυβέρνησή του.
Υποτιμούν και τον Ελληνικό λαό και σαν αντιπολίτευση, με τον ίδιο τρόπο που έκαναν και όταν ήταν συγκυβέρνηση και αποφάσιζαν με εντολές και εμαιλ και κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού και υπέρ των συμφερόντων των ολίγων.
Μετά την υποδοχή που επιφύλαξε η γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ του Γερμανικού κράτους στον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν την πολιτική του ζήλια και την αποτυχία τους.
Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι και οι πολιτικά εχθροί σου όταν πολεμάς όρθιος και όχι γονατιστός, όπως συμπεριφέρονταν η συγκυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχεις μεγαλύτερη τιμή και αναγνώριση και σε τιμούν και οι πολιτικά εχθροί σου με περισσότερο σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Απέτυχαν και οι δύο αρχηγοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και καλά θα κάνουν να το παραδεχτούν για να διασώσουν έστω και την τελευταία στιγμή κάτι από την χαμένη πολιτική τιμή τους, διότι το αλλοπρόσαλλο και το αλαζονικό ύφος που επέδειξαν στην τελευταία συζήτηση στη βουλή τους κατατάσσει πολιτικά πια στα αζήτητα.
Και μετά την ψήφιση της εξεταστικής επιτροπής από τη Ελληνική βουλή θα βρίσκονται και πολιτικά υπόλογοι έναντι του Ελληνικού λαού για τις μέρες και τα έργα του Μνημονίου=Λογαριασμού που τον φόρτωσαν στις πλάτες του και απάλλαξαν όσους (λίστες-διαπλοκη-μιζες, κ.ά) που κατέκλεψαν όχι μόνο το δημόσιο Ταμείο της Ελλάδας, αλλά και τα υπέρογκα δανεικά που έπαιρναν και τα ξόδευαν στο διαχρονικό φαγοπότι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου