Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Ο Χριστός δεν υποτάχθηκε



Ούτε στους φαρισσαίους (ΝΔ+ΠΑΣΟΚ), ούτε στους Σαδδουκαίους (Ποταμίτες)
  
Του Μάρκου Μασέτη

Πόσο μάλλον στους Ρωμαίους(Γερμανούς σήμερα)

Γι΄αυτό σταυρώθηκε.
Καμιά σχέση η περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ιησού Χριστό της Ναζαρέτ της Ιουδαίας.
Ο Αλεξης Τσίπρας αθέτησε την εντολή του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, την εντολή του κόμματός του, και συνεργάστηκε με τους φαρισαίους και τους Σαδδουκαίους, πιστεύοντας ότι θα αποσπάσει το ΝΑΙ των Γερμανών(Ρωμαίων), οι οποίοι την δύναμή τους δεν την αντλούσαν από τις δημοκρατικές διαδικασίες των χωρών που είχαν υπό την κυριαρχία τους, αλλά από την οικονομική και στρατιωτική δύναμή τους.
Αφού τον άκουσαν οι γερμανοί (ρωμαίοι) τον έστειλαν πίσω στην Ελλάδα τυλιγμένο σε μια κόλλα χαρτί με τα νέα πιο 

βάρβαρα μέτρα για να καταλάβουν όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι υπόλοιποι λαοί που σκέφτονται παρόμοια τι τους περιμένει.
Το δράμα αυτό έχει και άλλες παραμέτρους και υπάρχουν και άλλα πρόσωπα τα οποία έπαιξαν το ρόλο του Ιούδα- της Συνεργασίας με τους φαρισαίους και τους Σαδδουκαίους (για να αποτρέψουν τυχόν ταραχές).
Ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε καθ΄όλη τη διάρκεια των πέντε μηνών και μέσα στο Ναό (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) για τη  Δημοκρατία, όπως και ο Ιησούς από την Ναζαρέτ μιλούσε στον Ναό της Ιερουσαλήμ για την Βασιλεία των Ουρανών(η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με Δημοκρατία), εξού και η πρώτη Εκκλησία του, διέπεται από δημοκρατικές διαδικασίες και φέρνει το ελληνικό όνομα της Εκκλησίας του Δήμου.

Και βέβαια ο Τσίπρας και πρωθυπουργός της Ελλάδος υποτάχθηκε στην πλειοψηφία(τους κομματικούς) που τον ώθησαν σε συνεργασία με τους φαρισαίους και τους Σαδδουκαίους, οι οποίοι του είπαν ότι έτσι θα αποσπάσει το καλό ΝΑΙ από τη νέα Ρώμη(γερμανία), σε αντίθεση με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, ο οποίος πήρε πάνω του την απόφαση και υπεράσπισε μέχρι τέλος (σταύρωση) την Πίστη του και τον Αγώνα του υπερ των πιστών του.

1 σχόλιο: