Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ένα Διαζύγιο και δυο Κηδείες



Παραίτηση και Εκλογές

Ένα Διαζύγιο και μια Παραίτηση για να αποφασίσουν οι Συριζιότες με ποιον θα παραμείνουν από εδώ και πέρα, μετά το χωρισμό του ζεύγους Αλέξη και Παναγιώτη.
Ήδη άρχισαν να αποχωρίζονται οι συγγενείς και οι φίλοι και να τοποθετούνται ο καθένας από την πλευρά του και οι πλείστες τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα να διαχωρίζουν τα 


υπάρχοντά τους μέσα από αλληλοκατηγορίες και διαπληκτισμούς αλλήλων.
Πρόκειται για ένα δραματικό διαζύγιο, μόλις 6 μήνες μετά την ανάληψη των κυβερνητικών ευθυνών και τη διεξαγωγή του πρώτου μεταπολιτευτικού δημοψηφίσματος που στάθηκε μοιραίο και ενέκυψε μετά από την προγραμματική, προεκλογική και κυβερνητική πολιτική απιστία του Αλέξη.
Μετά το επεισοδιακό και άκρως τραγελαφικό διαζύγιο εν μέσω μαλλιοτραβηγμάτων προέκυψαν δυο νέες πολιτικές παρατάξεις.
Η παράταξη Λ.Α.Ε. του Παναγιώτη με στελέχη, φίλους και συγγενείς που παρέμειναν πιστοί στην αντιμνημονιακή πολιτική που είχαν υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό και σήμαινε ΟΧΙ άλλα δάνεια, διότι τα δάνεια φέρνουν νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, τα οποία εξασφαλίζουν τα δεκαχίλιαρα των 300 βουλευτών και των άλλων παχυλών μισθών, ξεπουλούν και διαλύουν τη χώρα και οδηγούν σιγά-σιγά, συντεταγμένα, σε θάνατο τον ελληνικό λαό.
Και η άλλη παράταξη του άπιστου Αλέξη που κρατάει τη φίρμα του ΣΥΡΙΖΑ που  πια δεν είναι ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προσχωρώντας, στην Μνημονιακή πολιτική των Δανείων που πέφτουν στη μαύρη τρύπα των Τραπεζών, χωρίς πάτο, και στην εξόφληση των Δανεικών με ένα νέο Μνημόνιο όπου παραχωρούνται νέα εδάφη και νέοι οικονομικοί τομείς της κυριαρχίας της Ελλάδος στους ανά της γης της δανειστές.
Την απιστία, το διαζύγιο και την παραίτηση ακολούθησαν δυο Κηδείες.
Η Κηδεία της αριστερής κυβέρνησης και η πολιτική Κηδεία του Αλέξη Τσίπρα που αναμένετα ότι θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες.
Η Κηδεία της αριστερής κυβέρνησης έγινε στα μουλωχτά με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς τυμπανοκρουσίες, και την νεκρώσιμη ακολουθία τη συνόδεψαν μόνο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τα οποία ελπίζουν ότι τώρα θα ξαναποκτήσουν την ασυλία τους και κάποιοι μακρινοί συγγενείς και φίλοι που κλαίνε ακόμη τον θάνατο της Πρώτης αριστερής κυβέρνησης που δεν πρόλαβαν οι έρμοι να τη χαρούν ούτε για ένα χρόνο.
Η άλλη κηδεία θα έχει ένα σχετικό μάκρος, διότι ο πολιτικά αποθανών ο οποίος αναμένεται να αφήσει αυτόν τον αχάριστο κόσμο, πιστεύει ότι υπάρχει και ΚΑΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και πιστεύει στη νεκρανάσταση του για να το εφαρμόσει.
Οι άλλοτε οι πιο στενοί συγγενείς του ο Παναγιώτης και άλλα στελέχη του ΛΑΕ, έχουν εν τω μεταξύ αρπάξει ανά χείρας τα σχετικά Φτυάρια και όλα τα σχετικά για να τον θάψουν όσο μπορούν πιο βαθιά και να τοποθετήσουν μετά το πέρας των εκλογών και τη σχετική ταφόπλακα.
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ τον λιβανίζουν και τον θυμιατίζουν καθημερινά, ευχόμενοι άλλοι το γρήγορό θάνατό του και άλλοι τη διάσωσή του, προσδοκώντας ο καθένας τα δικά του κέρδη.
Τον επικήδειο, λέγεται, χωρίς να είναι διασταυρωμένο ότι θα τον εκφωνήσει η Ζωή, η οποία θα εξάρει τις αρετές τους αποθανόντος, αλλά και τα αδυσώπητα πάθη του για εξουσία και προβολή, τα οποία οδήγησαν τον αποθανόντα τόσο πρόωρα στον πολιτικό θάνατό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου