Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αλλάζει το σκηνικό στην Ευρώπη



Χάνει συνεχώς έδαφος η Γερμανική πολιτική
 
Του Γιάννη Φορόλα

Η Αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδος αλλάζει καθημερινά την ευρωπαϊκή ατζέντα και η γερμανική τιμωριτική πολιτική της λιτότητας συνεχώς υποχωρεί.
Το όχι της Ελλάδος κινητοποίησε και άλλους λαούς της Ευρώπης απέναντι στην γερμανική ηγεμονία και στη θέλησή της να επιβάλει την γερμανική φεουδαρχική Ευρώπη και όχι των Ευρώπη των λαών.
Η Γερμανία εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση, η οποία έπληξε και την Ευρώπη, λόγου ενός 


σαθρού οικονομικού συστήματος, το οποίο τον εκμεταλλεύτηκε κυρίως η Γερμανία, αλλά και άλλες χώρες του Βορρά, δείχνοντας στη συνέχεια ότι αιτία της οικονομικής κρίσης είναι κυρίως οι χώρες του Νότου και ιδιαίτερα ως αποτέλεσμα των πιο αδύνατων χωρών του Νότου.
Όμως, χώρες  που τα προηγούμενα χρόνια η Γερμανία της άλωσε με οικονομική εισβολή τύπου Ζήμενς, και με εκατομμύρια μιζών άλλων γερμανικών εταιριών, δημιουργώντας ένα πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες εντελώς διεφθαρμένο(βλέπε τον πρώην υπουργό των οικονομικών της ΝΔ στην Ελλάδα που εντελώς κυνικά ομολόγησε ότι έβγαζε τα λεφτά του σε χώρες του φορολογικού παραδείσου γιατί φοβήθηκε(!!!!).
Έχει ξαναειπωθεί σε άλλη χώρα τέτοια ομολογία;;;
Η Γερμανία είναι ο αρχιτέκτονας της διαφθοράς στην Ευρώπη, την χρησιμοποίησε ως πολιορκητικό κριό για να εισβάλλει στις χώρες, όπου γης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της.
Ποσώς της ενδιέφερε ποιον λάδωνε, αρκεί να γινότανε η δουλειά της.
Έχοντας στο χέρι της όλο αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό στη συνέχεια προχώρησε στο δεύτερο σχέδιό της το οποίο ήταν η πλήρης υποταγή των λαών μέσω της τιμωριτικής λιτότητας και την ανάδειξη της Άριας φυλής των Γερμανών ως ηγέτιδα δύναμη στην Ευρώπη.
Το παλιό όνειρο της Γερμανίας σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου