Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του Γ. Βαρουφάκη



Από ντόπια και ξένα οικονομικά κέντρα

Οικονομικά κέντρα που θίγονται από την οικονομική πολιτική της Αριστερής κυβέρνησης και έχουν βαλθεί τις τελευταίες μέρες μ΄ένα μπαράζ δημοσιευμάτων τόσο των ξένων ΜΜΕ όσων και των ντόπιων προκειμένου να πλήξουν την αξιοπιστία του αρχιτέκτονα της σημερινής οικονομικής πολιτικής, Γιάνη Βαρουφάκη.
Οικονομικά ευρωπαϊκά συμφέροντα τα οποία για πρώτη φορά  είδαν μπροστά τους ένα υπουργό 


οικονομικών της Ελλάδος που εκτός από γνώστης των οικονομικών θεωριών και της παγκόσμιας οικονομίας ήταν συγχρόνως και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, κάτι που από καιρό στην Ελλάδα αποτελεί  σπάνιο είδος για όσους μέχρις τώρα οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στο δυσβάστακτο χρέος.
Εκείνο που κάνει αλγεινή εντύπωση είναι το  πώς επίσημοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι της κομισιόν και δη γερμανόφιλοι  έχουν απολέσει τη στοιχειώδη ευγένειά τους.
Τι τραγικά κωμικός θίασος ήταν αυτός με εκείνον το βλαχαντερό εξιωματουχο που εξεστόμισε εκείνο το κρύο αστείο για την ένδυση του  Έλληνα υπουργού και πρωθυπουργού της χώρας;
Την μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει κανείς για αυτήν ξεδιαντροπιά τους είναι ότι πολλοί ηγετικοί παράγοντες ευρωπαίοι  έχουν ασπαστεί την βαρβαρότητα του Γ΄Ράιχ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου