Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Οι εκλογές είναι κοροϊδία!



Το νέο Μνημονιακό καθεστώς που επεβλήθη στην Ελλάδα ζητά τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του

Του Μάρκου Μασέτη

Περί αυτού πρόκειται!

Τι είδαμε τους τελευταίους 6 μήνες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας ;
 Ότι οι εκλογές στα κράτη μέλη της Ε.Ε έχουν πια πολύ μικρή σημασία.
 Ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι πια κυρίαρχος πρωθυπουργός, και ότι έχει περιορισμένη εξουσία.
 Οι αποφάσεις στην Ε.Ε. παίρνονται από τον  άξονα της Γερμανίας με τους υποτελείς δορυφόρους της.
 Τα εθνικά κοινοβούλια στην Ε.Ε έχουν σχεδόν καταργηθεί!
 Παίζουν διακοσμητικό ρόλο, όπως διακοσμητικό ρόλο παίζει και το ευρωπαϊκό


 κοινοβούλιο.

Οι αποφάσεις παίρνονται από τη γερμανική ηγεσία με το πρόσχημα ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με τις άλλες μεγάλες οικονομικές δυνάμεις του κόσμου και οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι πια περιττές.

Η Ελλάδα ζει καιρό τώρα υπό Μνημονιακό καθεστώς, εξυπηρετώντας εν μέρει τα οικονομικά, στρατηγικά και τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Γερμανίας, η οποία βρίσκεται σε πόλεμο με τις άλλες οικονομικές δυνάμεις του κόσμου.

Η Γερμανία  αποκτά σιγά-σιγά και στρατιωτική υπεροπλία προκειμένου να αντιμετωπίσει την οποιανδήποτε απειλή για αυτό χρειάζεται υποτελείς υπηκόους στην Ε.Ε για να συγκεντρώσει στο έδαφός της την οποιανδήποτε δυνατή οικονομική, πολιτική και στρατιωτική δύναμη.

Η Γερμανία αποτελεί εν δυνάμει και πάλι μια μεγάλη απειλή για την Ευρώπη και την ανθρωπότητα.

Έχει αυτονομηθεί και έχει αποδεσμευθεί  εν μέρει από πολλές δεσμεύσεις που τις είχαν επιβάλλει οι νικητές του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και προβάλει και πάλι στο παγκόσμιο προσκήνιο ως ο αδιαμφισβήτητος ηγεμόνας της Ευρώπης.

Μετά τη βίαιη επιβολή των όρων της επί της Ελλάδος, ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο την ηγεμονία της στην Ευρώπη, για αυτό άλλωστε έχει εκτοξευτεί η λαοφιλία των Γερμανών υπέρ του Σόιμπλε τον τελευταίο καιρό στα ύψη.

Αλλά, συγχρόνως έχει δημιουργήσει και ένα μεγάλο κίνημα ευρωπαίων πολιτών και κρατών που αμφισβητούν την ευρωπαϊκή πολιτική της, όσο και την ηγεμονία της, φοβούμενοι ότι ο Σόιμπλε απολαμβάνει αυτόν τον καιρό τις τιμές και τη δόξα ενός νέου Φύρερ!!

Στην αμφισβήτηση αυτή συμμετέχει για πρώτη φορά και το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας, και το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γαλλίας, παίρνοντας  αποστάσεις από τη σκληρή πολιτική του Σοιμπλε.

Η σύγκρουση μέσα στην Ε.Ε. με αφορμή την ελληνική βίαιαη προσαρμογή, συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση αυτής της διαμάχης που έχει πολιτικά, οικονομικά, αλλά και φυλετικά, θρησκευτικά και στρατιωτικά χαρακτηριστικά.

Η Ελλάδα ανέδειξε το οικονομικό πρόβλημα της Ευρώπης, εισπράττοντας μια ήττα και ένα σκληρό  Μνημόνιο, τώρα είναι η σειρά των άλλων ευρωπαϊκών κρατών, αλλά και των άλλων συμμαχικών κρατών της Δύσης, αν θα υψώσουν το ανάστημά τους για τη διάσωση των βασικών  ιδρυτικών αρχών της Ε.Ε που αποτελούν το θεμέλιο λίθο μιας Ένωσης κρατών που συστάθηκε, μετά από τον αιματηρό 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, με μοναδικό σκοπό  την αποτροπή των πολιτικών, οικονομικών, θρησκευτικών, φυλετικών και στρατιωτικών ανταγωνισμών όλων των κρατών του Κόσμου.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου