Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο σαχλαμαράκιας του ΣΚΑΙ



 Αυτοί στηρίζουν την φοροδιαφυγή

Ο σαχλαμαράκιας Μπογδάνος κάθε μέρα όλο και πιο πολύ κατρακυλά στον σχολιασμό της  σαχλαμάρας, υπηρετώντας πιστά την προπαγάνδα του καναλιού του. Με εκείνο το χοροπηδητό στυλάκι και το γελάκι που θέλει να δείξει ότι είναι ειδικός επί παντός επιστητού.
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο, τα σοβαρά θέματα τα περνάει με ένα σαχλαμαρίστικο ύφος με


 προφανή σκοπό να γελοιοποιήσει το θέμα ή το πρόσωπο στο οποίο αναφέρετε.
Ακόμη και την πρόταση του υπουργού οικονομικών για την φοροδιαφυγή η οποία συνοδεύονταν από ελεγκτές οι οποίοι δε θα γράφουν στο μέτωπο τους ότι είναι εφοριακοί το αντιμετώπισε , σαχλαμαρίζοντας, διότι προφανώς αυτοί στηρίζουν τόσα χρόνια τη φοροδιαφυγή και δη οι δημοσιογράφοι –προπαγανδιστές με τα μαύρα που λαμβάνουν και δε δηλώνονται ποτέ.
Αυτό το μέτρο των ελεγκτών ισχύει από δεκαετίες στην Αμερική για αυτό και είναι η μόνη χώρα του δυτικού μπλοκ που έχει τους καλύτερους μηχανισμούς είσπραξεις φόρων που και αυτόν τον Αλ Καπόνε τον συνέλαβε για φοροδιαφυγή.
Στη γηραιά Ευρώπη που η φοροδιαφυγή πάει σύννεφο, και δεν είναι φαινόμενο μόνο της Ελλάδας, για αυτό και ενόχλησαν τους Ευρωπαίους και πρώτοι αυτοί αντιμετώπισαν την πρόταση του Βαρουφάκη με σαχλαμαρίστικο τρόπο.
 Η φοροδιαφυγή στην Ευρώπη είναι τεράστια. Και μάλιστα γίνεται κανονικά και με τον νόμο, εκτός από την άλλη, της μαύρης εργασίας, που κλείνει τα μάτια το γερμανικό κράτος και στις μίζες που λαμβάνουν, πολλοί αξιωματούχοι του δημοσίου για να κάνουν τα στραβά σε διάφορες οικονομικές δραστηριότητες εντός και εκτός της Γερμανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου