Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Οι ναυαρχίδες της προπαγάνδας



MEGA και  ΣΚΑΙ

Του Μάρκου Μασέτη

Χρεοκοπημένα και τα δυο κανάλια με πολλές ζημιές και όμως εξακολουθούν να εκπέμπουν σε εθνική κλίμακα χωρίς να έχουν πληρώσει τα δεδουλευμένα και απορεί κανείς πως το πετυχαίνουν αυτό με μια αριστερή κυβέρνηση, η οποία σημαία της είχε ότι θα ξεριζώσει το απόστημα του 


αμαρτωλού Τριγώνου της διαπλοκής!!
Ο πρώην ακροδεξιός πρωθυπουργός Α. Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ  φασιστικά με το αποφασίζω και διατάζω, γιατί δεν είχε να πληρώσει τους εργαζομένους και απέλυσε εκατοντάδες υπαλλήλους με τη δικαιολογία ότι Η ΕΡΤ ήταν μια ζημιογόνος επιχείρηση και έτσι θα εξοικονομούσε χρήματα για να εμφανίσει πλεόνασμα.
Κλείσανε τη ΕΡΤ μια δημόσια υπηρεσία-Κάτι που δεν έγινε ποτέ σε καμιά χώρα-για να υποστηρίξει τα κανάλια της διαπλοκής τα οποία παίξανε το πιο βρώμικο ρόλο από καταβολής του ελληνικού κράτους και εξακολουθούν να παίζουν ακόμη εκμαυλίζοντας τον ελληνικό λαό με τις σαχλαμαρίστικες, εκφυλισμένες, πορνογραφικές και ανόητες εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και πληρώνοντας όλους αυτούς τους μονομάχους-πρωταγωνιστές ενός  σύγχρονου Κολοσσιαίου με αστρονομικούς μισθούς και στο δημόσιο ταμείο δε δίνουν δεκάρα.
Πρόκειται για πολύ μεγάλο σκάνδαλο και αν η Αριστερή κυβέρνηση δεν το αντιμετωπίσει τάχιστα, ακριβώς όπως αυτοί αντιμετώπισαν τον δημόσιο φορέα ενημέρωσης, την ΕΡΤ, δηλαδή εδώ και τώρα τα δεδουλευμένα και εδώ και τώρα το ποσοστό των διαφημίσεων και γιατί και όχι και ένα μηνιαίο μίσθωμα όπως πληρώνουν όλες οι επιχειρήσεις που διαθέτουν δικό τους κατάστημα, διότι ο  ερτζιανός χώρος της Ελλάδας είναι δημόσιος χώρος και δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Ή τουλάχιστον το τίμημα της αδειοδοτησης των  καναλιών να είναι ανάλογα υψηλό με τον χώρο εκπομπής τους.
Η Αριστερή κυβέρνηση πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα και τα περιφερειακά κανάλια της χώρας τα οποία τον τελευταίο καιρό αλλάζουν χέρια και μεταβιβάζονται σε ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες. Οι οποίο πιθανόν να βλέπουν ότι από τα περιφερειακά κανάλια και με τους μισθούς πείνας των δημοσιογράφων θα μπορούν να συνεχίσουν  να παραπληροφορούν και να εκμαυλίσουν τον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου