Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Made in EU



Ατάκες διαπραγματευτικών περιεχομένων και τετελεσμένων δυσάρεστων καταστάσεων

Γράφει ο αντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Με δυο θέματα θα ασχοληθούμε σήμερα από τις χιλιάδες που υπάρχουν σε βάρος…, προσέξτε, όχι της Ελλάδας αλλά της «ΕΕ». Λοιπόν ξεκινώντας με την ευρωπαϊκή ένωση, πέρα και πάνω από κόμματα, θα πούμε, τι άλλο χειρότερο πράγμα μπορεί να υπάρχει από το να διαπραγματεύεσαι τη χώρα σου; Εκεί φτάσαμε. Να απειλή ο αδιάλλακτος ρωμαιοκαθολικός ολλανδός πολιτικός Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι θα οδηγήσει την Ελλάδα σε 


εκλογές αν δε συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας… έτσι ακούμε! Κι εμείς, ως έλληνες Πολίτες, έτσι θα πούμε:
Αρέσει δεν αρέσει είναι η μοναδική κυβέρνηση που δεν χάιδεψε αυτιά και δεν προσκύνησε. Που άντεξε και αντέχει ακόμα στην ευρωπίεση και στην τρομοκρατία. Κι αυτό δεν το λένε μόνο οι συριζαίοι!! Επιβεβαίωση αποτελεί η ταραχή των …ευρωπαίων «ηγετών»-καταπιεστών των φτωχών λαών-κρατών, που δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη στον τομέα των διαπραγματεύσεων γι’ αυτούς από τη μια και στην ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας από την άλλη.
Είχαν συνηθίσει, χρόνια τώρα, να τους χαϊδεύουνε και να λένε πάντα ναι όλες, μα όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι τον περασμένο Γενάρη του 2005. Τώρα αν αυτό, εδώ στην Ελλάδα δεν το βλέπουν, όσοι δε το βλέπουν, ε τι να κάνουμε, οι έλληνες έχουν μέσα τους το μικρόβιο της διχόνοιας, του εγωισμού, της μικροπρέπειας, της κατωτερότητας… Αυτό ζούμε αυτό τον καιρό έντονα, όσο ποτέ. Το θέμα είναι να αντέξει η νέα συγκυβέρνηση στις αντιδημοκρατικές και αντιευρωπαϊκές πιέσεις των αγρίων, οι οποίοι, άγριοι, είναι αυτοί που θα διαλύσουν την «ΕΕ», που τόσο πολύ λόγο κάνουν οι έλληνες… ευρωπαϊστές. Λίγη περισσότερη σοβαρότητα, λιγότερη ειρωνεία και σκύψιμο στην πραγματικότητα δεν βλάπτει. Ας μάθουμε σαν έλληνες να κοιτάζουμε λίγο πιο πέρα, με σηκωμένο το ανάστημα, με λεύτερη ματιά και καθάρια σκέψη.
https://el-gr.facebook.com/TrikalinoKinemaDenPlerono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου